dinsdag, 2 maart, 2021

Cadeaushoppen met de 'lente in je bol'!

De eerste voorjaars zonnestralen dringen voorzichtig door de atmosfeer en dat maakt ons vrolijk. We kunnen ons weer verheugen op andere kleuren, geuren en activiteiten, maar vooral: op de lente en alles wat daarbij komt kijken! Het ultieme moment om je huis, lichaam en geest een verfrissende lente make-over te geven! Ben je in deze periode op zoek naar een cadeau voor iemand, dan is het een must om dit met ‘de lente in je bol’ uit te zoeken... wij gaan er namelijk vanuit dat iedereen nu voorjaarsgezind is! Om je een handje te helpen bij het uitzoeken van een cadeau dat goed aansluit bij deze prachtige tijd van het jaar, hebben we enkele top tips voor lente cadeaukaarten voor je op een rij gezet.

Lente Tip 1 - Sustainable Fashion Gift Card

Met de Sustainable Fashion Gift Card shopt degene die jij wil verrassen de hipste fashion en maakt hij of zij tegelijkertijd een duurzame keuze! De ontvanger heeft keuze uit meer dan 50 aangesloten (web)shops om een nieuw, eco-vriendelijk fashion item te scoren en zo de lente met een goed gevoel tegemoet te gaan!

Lente Tip 2 - Decathlon Cadeaubon

Fit en wel de lente ingaan is iets wat we allemaal wel willen! Met de Decathlon Cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit de gaafste sportkleding, allerhande accessoires en sportarttributen die nét dat zetje in de goede richting zullen geven om iedere denkbare doelstelling te behalen!

Lente Tip 3 - FeelGood Cadeau

Bereid je voor op het goede weer met bijvoorbeeld een frisse lente coupe, een vrolijk kleurtje op je nagels of een ontspannende massage. Laat je met FeelGood Cadeau volledig in de watten leggen bij de schoonheidssalon, kapper of kies voor een van de andere beautyactiviteiten waar de meeste vrouwen zo van houden!

Lente Tip 4 - Brandfield Giftcard

Brandfield brengt 'lente-shop-kriebels' bij zowel heren als bij de dames! Met de Brandfield Giftcard kan de ontvanger zijn of haar lol op: het assortiment staat namelijk bol van topmerk sieraden, (smart)horloges, gadgets, tassen en accessoires. Zo kan iedereen zichzelf die stralende, nieuwe lente look aanmeten!

Lente Tip 5 - Rituals Giftcard

De lente laat ons weer andere geuren en kleuren ervaren en deze halen we ook graag dichter naar ons toe! Verwen een ander met de Rituals Giftcard en geef keuze uit de ruime collectie die bestaat uit onder andere de fijnste gezichtsverzorgingsproducten, showergels, maar ook loungewear gemaakt van natuurlijke materialen en andere mooie home & deco producten.

Lente Tip 6 - ICI PARIS XL Giftcard

In de lente willen we het liefst lekker naar buiten, weer contact maken met de natuur en mensen om ons heen. We willen sprankelend de zon tegemoet! Met de ICI PARIS XL Giftcard heeft de ontvanger keuze uit de heerlijkste geuren, mooiste cormetica en talrijke andere verzorgingsproducten en zal eenieder stralen als nooit te voren!

TOCH OP ZOEK NAAR EEN ANDERE LENTE GIFTCARD?
Bekijk hier ons volledige aanbod en laat je verrassen!


ZAKELIJKE BESTELLING?
Wil je meer informatie ontvangen over een zakelijke bestelling? 
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang binnen een uur een offerte op maat!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, mooie cadeauverpakkingen en andere leuke extra's helpen wij je graag verder!