dinsdag, 22 september, 2020

Dag van de Leraar!

Het wordt wereldwijd in 88 verschillende landen gevierd: de Dag van de Leraar. Maandag 5 oktober zetten we alle docenten van Nederland weer in het zonnetje! In deze onzekere tijden wordt er enorm veel flexibiliteit en inzet van onze leraren en leraressen gevraagd. Zij verdienen een hele dikke pluim én natuurlijk een leuk presentje!

Wil je jouw geliefde leraar of lerares bedanken? Werkt je partner in het onderwijs? Of vind je het een mooi moment om jouw docenten team te bedanken voor hun harde werk? Met een cadeaukaart tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger! 

Wij hebben onze top 5 voor je op een rij gezet...

Geef een van onze leuke cadeaukaarten!

Op Giftcards.nl vind je een ruim aanbod cadeaukaarten in verschillende categorieën. Je zal ongetwijfeld een cadeaukaart kunnen vinden die geschikt is voor degene die jij wil verrassen! Nadat je je keuze hebt gemaakt, bepaal je zelf de waarde die op de cadeaukaart komt te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke touch te geven aan je presentje door een mooie boodschap toe te voegen en te kiezen voor een feestelijke verpakking die de cadeaukaart nog nét iets leuker maakt om te geven! 

1. Lees! Cadeau

Onze nieuwste aanwinst: Lees! Cadeau. Een mooi boek, leuk tijdschrift of praktisch ebook cadeau geven is altijd een goed idee. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij de bekende boekwinkels AKO, Bruna, Primera en The Readshop. Daarnaast is het ook mogelijk om online je slag te slaan op Bookpot.nl en Boeken.nl. Even wegdromen in een luie stoel en jezelf verliezen in een goed verhaal geeft vaak precies de ontspanning die je nodig hebt na een drukke werkdag.

2. Keuze Cadeaukaart

Met de Keuze Cadeaukaart geef je eigenlijk meer dan 150 cadeaukaarten in één! Dat klinkt als een top cadeau toch? De ontvanger van deze populaire cadeaukaart kan zélf een keuze maken uit het ruime assortiment cadeaukaarten op Giftcards.nl. Tot de mogelijkheden behoren o.a. cadeaukaarten van Nike, de Bijenkorf, Douglas, HEMA, Wehkamp en Zalando. Voor ieder wat wils! 

3. Diner Cadeau

Wie houdt er nou niet van een heerlijk diner in een sfeervol restaurant? Met Diner Cadeau geef je de ontvanger de mogelijkheid zijn of haar cadeaubon te besteden bij meer dan 3250 restaurants verspreid door heel Nederland! Wie je ook verrast, er is altijd wel een gezellig plekje in de buurt te vinden. De cadeaukaart kan ook verzilverd worden voor een lekkere borrel, een high-tea of een smaakvolle lunch. Dat wordt genieten! 

4. Bol.com Cadeaukaart

Bol.com ken je ongetwijfeld. Maar wist je ook dat er op deze populaire webshop meer dan 15 miljoen artikelen te koop zijn?! Met de Bol.com Cadeaukaart kan de ontvanger dus nog alle kanten op. Met deze cadeaukaart die altijd van pas komt maak je iedereen blij! 

5. Sauna & Wellness Cadeaukaart

Bij alleen het ontvangen van de Sauna & Wellness Cadeaukaart overvalt je al een gevoel van complete ontspanning. De gedachte aan kruiden- of zoutwaterbaden, weldadige sauna's en even echt genieten van een moment voor jezelf... dat is toch een feest! Schenk deze fijne cadeaukaart en geef degene die je wil verrassen keuze uit meer dan 85 sauna's, thermen en wellness centra. Een dag relaxen na een drukke werkdag voor de klas, daar maak je iemand echt blij mee! 

Zit de kaart die jij zoekt er niet tussen? Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten! 


ZAKELIJKE BESTELLING?
Wil je jouw top team van docenten verrassen op 5 oktober?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!