dinsdag, 2 mei, 2023

Dag van de Zorg 2023

Verpleegkundigen, artsen, thuiszorgers, vrijwilligers en andere medewerkers in de zorg staan binnenkort weer in het stralende middelpunt op de Nationale Dag van de Zorg. En terecht, want zonder deze essentiële beroepen/mensen zou het finaal misgaan. Die ene dag in het jaar dat we deze belangrijke groep wat extra lof geven, is dan ook zeker een noodzakelijk iets. Al is zo'n dag uiteraard slechts een klein gebaar, toch kan dit voor onze hardwerkende zorgmedewerkers net een leuke opsteker zijn waardoor ze er weer even tegenaan kunnen. Bekijk hieronder onze cadeautips en verras jouw zorgheld op de Dag van de Zorg met een leuk geschenk. Wellicht een klein gebaar, maar zoals we allen weten; een klein gebaar zegt soms meer dan duizend woorden ;).

1. Etos Cadeaukaart

De Etos Cadeaukaart is eigenlijk altijd een goed geschenk. Een nuttige cadeaukaart als deze komt namelijk iedereen goed van pas! Met deze cadeaukaart heeft de ontvanger keus uit het gehele assortiment van Etos en schaf je al je benodigde producten snel en eenvoudig aan. De cadeaukaart kan in één van de winkels of gemakkelijk online worden ingewisseld. Verblijd nu een hardwerkende zorgmedewerker met de handige Etos Cadeaukaart!

2. Huis & Tuin Cadeau

Voor velen werkt tuinieren of klussen/inrichten zeer ontspannend en is dit een ideale manier om het werk even los te kunnen laten. Vandaar ook dat Huis & Tuin Cadeau in dit lijstje van cadeautips staat! Deze cadeaukaart is in te wisselen bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra. Zo behoren o.a. Riviera Maison, Trendhopper, Praxis en de online webshop van Wehkamp tot de vele mogelijkheden. Verras nu jouw zorgheld met Huis & Tuin Cadeau!

3. Douglas Cadeaubon

Iemand eens goed in de watten leggen doe je met de Douglas Cadeaubon! De ontvanger kan met deze giftcard bij Douglas terecht voor verzorgingsproducten, parfums en cosmetica van alle A-merken. De Douglas Cadeaubon is onbeperkt te besteden in alle winkels én online. Dus wil je een zorgmedewerker echt verwennen op de Dag van de Zorg, ga dan voor de Douglas Cadeaubon!

4. Lees! Cadeau

Jezelf helemaal verliezen in een goed boek, blijft voor de meesten wel de ultieme manier om even te relaxen na een lange werkdag. Lees! Cadeau is daarom ook een perfect geschenk voor iemand met een drukke baan in de zorg. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf zijn/haar favoriete boeken, e-books en/of tijdschriften bij o.a. de Primera, AKO, Bruna en The Readshop. Ook is Lees! Cadeau te besteden bij Bookspot.nl en Boeken.nl. Gun iemand een moment van rust en trakteer hem of haar op Lees! Cadeau!

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!