donderdag, 7 maart, 2019

De dinerbon / dinercheque van Diner Cadeau

Wil je een etentje cadeau doen? Dan is deze dinerbon daar uitermate geschikt voor.  Diner-Cadeau kent inmiddels 2.800 deelnemende restaurants, verspreid over Nederland. Daarmee is het de grootste dinerbon in ons land. Geniet van allerlei soorten restaurants, kies voor Japans, Italiaans, Frans of fusion. Met deze dinerbon kun je verschillende kanten op. Je kunt hem in delen besteden, het hoeft niet in één keer op.

Giftcard van het Jaar 2018 in de categorie Eten & Drinken

Door de aandacht en passie van Diner Cadeau voor gezelligheid, heeft deze dinerbon het niet onverdienstelijk gedaan. De bon is in 2018 uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Eten en Drinken. Iets waar zij enorm trots op zijn en daarom voor ons de uitgelezen kans om een aantal restaurants in het zonnetje te zetten. Want zonder culinair Nederland was deze dinercheque nooit tot een succes gekomen. Hieronder vind je dan een ook greep uit ons aanbod.

De Vrienden van Jacob

Dit prachtige restaurant ademt de klassieke sfeer van Landgoed Duin & Kruidberg. De keukenbrigade maakt heerlijke gerechten klaar uit de modern-Franse keuken. Een avondje uit om nooit meer te vergeten.

El Niño

Heb je zin om heerlijk uit te blazen aan het strand? Neem dan plaats bij dit prachtige strandpaviljoen in Scheveningen. Je geniet hier van cocktails, heerlijke tapas en de barbeque.

‘t Amsterdammertje

Deze oud-Hollandse boerderij is gelegen in Loenen a/d Vecht. Chefkok André Gerrits laat zijn vakmanschap zien door je mee te nemen naar verschillende culturen en speciale technieken die hij bij het koken gebruikt.

Kasteel Elsloo

Reis je af naar het Zuiden van het land? Dan kun je romantisch dineren in kasteel Elsloo. Binnen de prachtige ambiance van dit kasteel kun je genieten van pure ingrediënten en de lekkerste smaken.

De Smaak van Afrika

Altijd al gerechten uit de Afrikaanse keuken willen proberen? In Rotterdam kan het! Je kunt exotische stukjes vlees proberen en genieten van de rijke keuken die Afrika heeft. Dat alles voor een scherpe prijs.

Dinerbon / dinercheque online bestellen

Wil je een dinerbon of dinercheque bestellen? Verras een familielid, vriend of collega. Ideaal als cadeautje of bedankje. Je kunt voor €25, €50, €75, €150 of een bedrag naar keuze bestellen. Ook kun je meerdere dinercheques tegelijk bestellen. Handig voor bedrijven, tijdens de kerst of om een belangrijke mijlpaal te vieren. Dit cadeau valt altijd in de smaak.

Om het cadeautje op te fleuren kun je bij de cadeaukaarten van Giftcards.nl leuke extra’s bestellen. Ook kunnen we jouw dinerbon in een speciale verpakking doen. Zo maak je er een echt cadeautje van.