maandag, 2 oktober, 2023

Feestdagen cadeautips voor jouw personeel!

Geen zin in cadeaustress dit jaar, maar wel verzekerd zijn van een geslaagd geschenk deze feestdagen voor jouw personeel? Giftcards.nl to the rescue! Waar je personeel ook van houdt, hoe oud of hoe jong ze ook zijn, met de onderstaande cadeautips maak je gegarandeerd iedereen blij. Voeg vervolgens aan je cadeau nog een overheerlijk cadeaupakket toe en jouw geschenk voor de feestdagen is dit jaar verrassender en feestelijker dan ooit! Lees onderaan deze pagina alles over de verschillende cadeaupakketten binnen ons assortiment.
Ook kunnen wij het gehele cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo en kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. 

1. Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart

De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart is vanwege zijn veelzijdigheid een ideaal kerstgeschenk voor peroneel en/of zakenrelaties. Waar de interesses van de ontvanger ook liggen, deze cadeaukaart biedt echt iedereen de mogelijkheid om het perfecte cadeau uit te zoeken! De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart wordt door de ontvanger zelf ingewisseld voor een giftcard naar keuze binnen ons assortiment. Met meer dan 200 verschillende cadeaukaarten van populaire merken, is er voor ieder wat wils! Zo behoren de giftcards van o.a. Rituals, Zalando, Douglas, Wehkamp, Sauna & Wellness, Hema, en de Nationale Bioscoopbon tot de vele mogelijkheden. Voeg vervolgens een van onze cadeaupakketten en/of een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling en wij zorgen voor de feestelijke afwerking van het geheel! 

2. Diner Cadeau

Met Diner Cadeau trakteer je jouw personeel op hun favoriete gerechten in een restaurant naar keuze! Met ruim 3250 aangesloten restaurants zoekt de ontvanger geheel naar eigen smaak een restaurant uit om te genieten van een heerlijke lunch, brunch, of een uitgebreid diner. Waar de ontvanger ook voor kiest, één ding is zeker: met Diner Cadeau geef je jouw personeel een overheerlijke culinaire ervaring cadeau! Voeg aan deze cadeaukaart nog een feestelijk cadeaupakket en een kaartje met een persoonlijk boodschap toe en maak hiermee het geschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties helemaal compleet!
 

3. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Verwen je medewerkers met een cultureel dagje of avondje uit door hen te verrassen met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van een fantastisch concert, een bezoekje brengen aan het theater of het museum. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan worden ingewisseld bij honderden verschillende culturele instellingen in heel Nederland, waaronder vele theaters, musea en monumenten. Ook online kan de cadeaukaart besteed worden bij de Nationale Theaterkassa, Eventim of bij Beleef Klassiek, aan concerten, musicals, toneelstukken, dansvoorstellingen en meer.  Geef de Nationale Kunst & Cultruu Cadeaukaart in combinatie met één van onze overheerlijke cadeaupakketten en jij hebt voor jouw personeel deze feestdagen een top cadeau in handen!

4. Hotelgiftcard

Gun je personeel een ontspannen weekendje weg om het nieuwe jaar weer fris te beginnen en ga voor de Hotelgiftcard als geschenk voor de feestdagen! Met deze giftcard kan de ontvanger eenvoudig online een overnachting boeken op een locatie naar keuze. Er zijn maar liefst 600.000 accommodaties wereldwijd om uit te kiezen! Of de voorkeur nu gaat naar een huisje midden in de natuur, een charmant boutique hotel in een schilderachtig dorpje, of een luxe hotel in een bruisende stad, de opties zijn eindeloos. Verras jouw personeel met een onvergetelijk uitje deze feestdagen en bestel de Hotelgiftcard! Voeg aan je bestelling een smaakvol cadeaupakket en eventueel een persoonlijke boodschap toe en het overhandigen van je geschenk wordt nog feestelijker!

5. Lees! Cadeau

Lees! Cadeau is een geschenk dat altijd in de smaak valt, ongeacht het seizoen of de ontvanger! Dit geldt ook voor jouw medewerkers en zakelijke relaties. Met Lees! Cadeau kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete boek, e-book of tijdschrift(en) kiezen. Deze veelzijdige boekenbon is te besteden bij fysieke winkels zoals Primera, AKO, Bruna en ReadShop, maar ook online op Boeken.nl en Boekenspot.nl. Wat de interesses van jouw personeel ook zijn, met Lees! Cadeau bezorg je hen zeker veel leesplezier! Bestel 'm nu en voeg een van onze heerlijke cadeaupakketten toe om jouw geschenk voor de feestdagen nog verrassender te maken!

bol.com Cadeaukaart

Wanneer je een divers team hebt, kan het uitdagend zijn om een cadeau te vinden waarmee je iedereen gelukkig maakt. De bol.com Cadeaukaart is exact het geschenk dat je in zo'n geval nodig hebt! Deze veelzijdige cadeaukaart kan de ontvanger vrij besteden aan alles wat bol.com te bieden heeft. Met keuze uit ongeveer 35 miljoen verschillende artikelen, is het gemakkelijk om iets naar wens te vinden in deze webwinkel. Dit maakt de bol.com Cadeaukaart een perfect geschenk voor de feestdagen voor jouw personeel of zakenrelaties! Lees hieronder meer over onze smaakvolle cadeaupakketten en voeg er een toe om jouw bestelling helemaal compleet te maken!

Alle cadeaupakketten op een rij!

Maak je verrassing compleet en combineer één van onze 200+ cadeaukaarten met een cadeaupakket!
Het is heel simpel.

1. Kies één van onze 200+ cadeaukaarten. 
2. Voeg vervolgens één van de cadeaupakketten en een persoonlijke boodschap op een kaartje toe aan je bestelling.
3. Jouw zolgvuldig samengestelde cadeau wordt afgeleverd bij het ingevoerde adres en je bent ready to go!


Omdat smaken verschillen, is aan iedereen gedacht! Hier alle overheerlijke pakketten even op een rij:

Cadeaupakket Tony's Chocolonely 
Het Tony's Chocolonely cadeaupakket is verkrijgbaar in drie verschillende smaken, pure chocolade, melk chocolade en karamel-zeezout.

Cadeaupakket Borrel
Met maar liefst vijf verschillende borrel cadeaupakketten, zit het juiste drankje er altijd tussen. Cadeaupakket Borrel is verkrijgbaar met rode wijn (Alpedrinha Rood), witte wijn (Alpedrinha Wit), Prosecco (Bottega Gold Prosecco), Chardonnay Mousserend 0% en last but nog least, een heerlijke Gin & Tonic.

Cadeaupakket Lowlander Bier
Nieuw! Speciaal voor de bierliefhebber nu verschillende pakketten te verkrijgen met hierin wisselende seizoensgebonden Lowlander biertjes.

Cadeaupakket Klepper & Klepper Drop
Nieuw! Een heerlijke traktatie voor een echte zoetekouw, het cadeaupakket Klepper & Klepper drop is te verkijgen met zoete en zoute drop.

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro
Nieuw! Deze zorgvuldig samengestelde Dutch Tea Maestro cadeaupakketten zijn verkrijgbaar in twee smaken. 'Happy Day Blend' met onder andere cranberry, aardbeien, Franse kruiden en cacao en 'Sit Back & Relax' thee met groene rooibos, venkel, anijs en kamille.

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!