donderdag, 1 juli, 2021

Ga en Geniet!

Een beroemde voetballer sprak ooit de legendarische woorden: ‘Elk voordeel heb zijn nadeel’. Omgekeerd werkt dit natuurlijk ook zo; elk nadeel heeft zo zijn voordeel. Wij weten inmiddels hoe het is om er niet zomaar even spontaan op uit te kunnen gaan. Bij tijden was dit niet altijd even gemakkelijk en kwamen hierdoor de welbekende muren regelmatig op ons af het afgelopen jaar.  Maar mede door deze situatie kunnen we nu wel éxtra genieten van de ‘kleine dingen’ in het leven. Een avondje naar de bioscoop, een terrasje pakken, een musical bezoeken of een weekendje in binnen of buitenland doorbrengen, zal ons nu meer dan ooit doen laten genieten! Daarnaast is zo’n uitje buiten de deur nu ook een nog specialer cadeau geworden om iemand mee te verrassen. En laten wij van Giftcards.nl nou precies voor dit doeleinde de ideale cadeaubonnen in ons assortiment hebben!

Wij hebben hieronder 5 kaarten uitgelicht, waarvan wij denken dat deze heel goed zullen aankomen bij de gelukkige ontvanger.

1. Nationale Kunst en Cultuurkaart

Deze veelzijdige cadeaukaart kan nu weer goed besteed worden, aangezien de bioscopen, theaters en musea eindelijk weer open zijn! En wie staat er momenteel nou niet te trappelen om die ene blockbuster op het witte doek te kunnen bewonderen? Of om eindelijk weer eens te mogen genieten van live theater? De Nationale Kunst en Cultuurkaart biedt zeer veel mogelijkheden; het is namelijk een museum en theaterbon in één! De gelukkige ontvanger van deze cadeaukaart kan hiermee terecht bij honderden culturele instellingen door heel Nederland, waaronder verschillende theaters, musea en monumenten. De cadeaukaart is ook online te besteden bij de Nationale Theaterkassa. Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Dan is de Nationale Kunst en Cultuurkaart perfect!  

2. Nationale Horeca Cadeaukaart

De Nationale Horeca Cadeaukaart valt echt bij iedereen in de smaak! Wie geniet er nou niet van een heerlijke avond uitgebreid borrelen in een leuk café, of chique dineren in een toprestaurant? Ook een overnachting in een mooi hotel behoort met deze giftcard tot de mogelijkheden! Deze veelzijdige cadeaukaart kan perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld de Nationale Kunst en Cultuurkaart voor een complete avond en/of nacht uit. De gelukkige ontvanger kan de Nationale Horeca Cadeaukaart besteden bij meer dan 1200 restaurants, cafés en hotels. Bestel dus nu online dit fantastische cadeau en verras iemand met een ontspannen avondje uit!

3. Festival Giftcard

Een festival meepakken staat bij velen hoog op de agenda. De Festival Giftcard is een perfect cadeau om een festivalliefhebber mee te verblijden! Met deze geweldige cadeaukaart kan de gelukkige ontvanger zélf kiezen uit de beste festivals in Nederland. Belangrijk om te vermelden; deze giftcard heeft in de Coronaperiode een langere geldigheidsduur van 5 jaar! Mocht het gekozen festival dus dit jaar niet doorgaan, niet getreurd! In de komende 5 jaar zullen er vast nog genoeg leuke festivals plaatsvinden, waar deze cadeaukaart goed besteed kan worden. Bestel dus nu de Festival Giftcard en bezorg iemand een fantastische festivalervaring!

 

 

4. Dagje Uit Cadeaukaart

Zoek jij een cadeau voor iemand die van een actief dagje uit houdt? Of zoek je juist het ideale uitstapje voor een gezin, met leuke activiteiten voor de kinderen? Dan is de Dagje Uit Cadeaukaart het perfecte geschenk! Deze veelzijdige cadeaukaart kan worden ingewisseld voor verschillende uitstapjes verspreid door heel Nederland en België. Er zijn meer dan 65 verschillende opties mogelijk; van rondleidingen, sportieve uitjes en musea, tot dierentuinen en spannende attractieparken voor het hele gezin! Leuke voorbeelden zijn het Dolfinarium, Avonturenpark Hellendoorn, Safaripark Beekse Bergen, Body Worlds, Plopsaland, Corpus, Indoor Skydive Roosendaal, de Euromast en Bobbejaanland. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Moraal van het verhaal: met deze geweldige cadeaukaart zit er voor iedereen een fantastisch uitstapje tussen! 

5. Bungalows.nl Cadeau Card

Wil je iemand trakteren op een heerlijk lang weekend weg? De Bungalows.nl Cadeau Card maakt dat mogelijk! Met deze cadeaukaart kan je de gelukkige ontvanger verrassen met de keus uit een ruim aanbod van vakantieparken in binnen-en buitenland. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit een vakantiepark op de Veluwe, in de bossen of dichtbij de kust. Een romantisch weekend samen weg of gezellig met het hele gezin een paar dagen erop uit, met de Bugalows.nl Cadeau Card is er voor ieder wat wils! Ook kan de persoon die je met deze giftcard wil verblijden, zélf zijn of haar ideale accommodatie uitkiezen en is de cadeaukaart 5 jaar geldig. Bekende ketens als Topparken, Europarcs, Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot behoren tot de keuzemogelijkheden. Bestel nu de Bungalows.nl Cadeau Card en geef iemand een onvergetelijk weekendje weg cadeau!

             

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!