maandag, 9 oktober, 2023

Halloween cadeau: 5 leuke ideeën

Voor iedereen die van griezelen houdt, is het binnenkort feest! Op 31 oktober is het weer Halloween en kunnen de verkleedkleren, de pompoenen en andere attributen weer uit de kast gehaald worden. Ken jij iemand die tijdens Halloween graag uitpakt? Verras hem of haar dan nu met een toepasselijk cadeau! Bekijk hieronder de leukste cadeau ideeën speciaal voor Halloween.

1. Alles-in-1 Keuze voor Kinderen

De Alles-in-1 Keuze voor Kinderen giftcard is het meest veelzijdige Halloween cadeau voor mensen met kinderen! De ontvanger wisselt Alles-in-1 Keuze voor Kinderen eenvoudig in voor zijn of haar favoriete cadeaukaart binnen ons assortiment. Gekozen kan worden uit meer dan 150 verschillende opties, waaronder bijvoorbeeld de Intertoys Kadokaart, Primark Giftcard en de Efteling Giftcard. Dus of de cadeaukaart nu besteed wordt aan bijvoorbeeld knutselspullen van Intertoys, verkleedkleding van Primark of aan een sprookjesachtig uitstapje naar de Efteling, met de Alles-in-1 voor Kinderen giftcard wordt Halloween gegarandeerd een feestje!

2. HEMA Cadeaukaart

De HEMA Cadeaukaart is een ideaal geschenk voor het inkopen van alle Halloween benodigdheden! Momenteel heeft HEMA zelfs een volledige Halloween-collectie met allerlei knutselmaterialen, (kinder)verkleedkleding, accessoires, versieringen en meer. Met de HEMA Cadeaukaart geef je de ontvanger de kans om zijn of haar Halloween helemaal compleet te maken. Verras nu iemand met dit cadeau en laat het griezelfeestje snel beginnen!

3. H&M Giftcard

In dit lijstje van cadeau ideeën voor Halloween, mag de H&M Giftcard zeker niet ontbreken! Met name voor de perfecte (kinder)kostuums met behorende accessoires en attributen is H&M voor Halloween the place to be. Verkleed als heksje, pompoen of skelet, met de H&M Giftcard is het allemaal mogelijk. Verras nu iemand met deze cadeaukaart en laat Halloween maar komen!

4. bol.com Cadeaukaart

De bol.com Cadeaukaart is zonder twijfel een heel handig Halloween cadeau ! Met deze cadeaukaart heeft de ontvanger keuze uit alle (ongeveer 35 miljoen) producten van bol.com. Je typt 'Halloween' in en de verschillende soorten producten binnen dit thema stromen je tegemoet. Op het gebied van decoraties, kostuums en maskers slaag je hier absoluut. Met de bol.com Cadeaukaart als cadeau zal het de ontvanger tijdens Halloween aan niets ontbreken!

5. Nationale Bioscoopbon

Iemand helemaal in de Halloween sferen brengen? Trakteer hem of haar dan op een goede, enge film in de bioscoop met de Nationale Bioscoopbon! Hét cadeau idee voor mensen die wel houden van een beetje griezelen tijdens Halloween, maar niet perse zelf aan de slag willen gaan met verkleden, versieren en/of knutselen. Deze cadeaukaart is te besteden bij de meeste bioscopen en filmtheaters in Nederland. Verras iemand met een avondje uit en bestel de Nationale Bioscoopbon!
 

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!