maandag, 27 december, 2021

Het leukste nieuwjaarsgeschenk voor 2022!

In de toekomst kijken kunnen we helaas niet, maar met behulp van wat goede voornemens en met een positieve blik vooruit zal 2022 vast wel iets moois voor ons in petto hebben! Wat ook kan bijdragen aan een goed begin van het nieuwe jaar, is iemand verrassen met een leuk nieuwjaarsgeschenk. Of dit nu je geliefde, een famielid of een collega is, het is altijd leuk om iemand blij te maken met een mooi cadeau. Zeker het begin van een nieuw jaar, met hierin nieuwe kansen, vormt een perfecte aanleiding om iemand te trakteren. En laten wij bij giftcards.nl nou precies voor deze specifieke gelegenheid een ideaal geschenk in ons assortiment hebben.:) De Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart is hét cadeau waarmee je het nieuwe jaar extra goed begint! Dit is zo'n flexibel en veelzijdig nieuwjaarsgeschenk dat je er echt iedereen, familieleden, personeel, vrienden of klanten, blij mee kan maken. Lees hieronder alles over hét nieuwjaarsgeschenk van 2022!

 

Op zoek naar een zakelijk nieuwjaarsgeschenk voor personeel of klanten? Klik dan hier voor meer informatie. 

Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart

De veelzijdigheid van deze kaart is precies de reden waarom de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart voor elke doelgroep zo geschikt is! Vrienden, kennissen, personeel, collega's of klanten zoeken met deze cadeaukaart heel gemakkelijk online hun favoriete nieuwjaarsgeschenk uit. De Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart wordt door de gelukkige ontvanger verzilverd voor een giftcard naar keuze uit ons assortiment. Met meer dan 150 verschillende cadeaukaarten om uit te kiezen, zit er echt voor iedereen een perfect cadeau tussen! Tot de vele opties behoren giftcards van o.a. Douglas, Gall & Gall, Coolblue, Rituals, Lees! Cadeau, Wehkamp, Zalando, MediaMarkt en de Bijenkorf. Ook is dit leuke nieuwjaarsgeschenk te bestellen als e-voucher, waardoor je de cadeaukaart direct per e-mail krijgt toegestuurd. Bestel nu de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart en 2022 kan meteen goed van start gaan!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!