dinsdag, 8 december, 2020

Kerstcadeau tips & trends voor 2020!

Het leven van de Kerstman gaat niet altijd over kerstrozen: de kerstperiode nadert en die is dit jaar anders dan anders. We zitten veel binnen en kunnen Kerst niet vieren in (groot) gezelschap. Een logisch gevolg daarvan is dat we het dan maar zo gezellig mogelijk in huis proberen te maken. We zien zelfs dat er dit jaar kerstdecoratie competities gaande zijn in Nederland. Ook proberen we graag nieuwe technologische snufjes uit, lezen we veel boeken, kijken we films en koken we erop los! Bovendien zien we dat de geschreven kerstwensen op de cadeaus - die dit jaar vaak een vervanging zijn van onze fysieke aanwezigheid - belangrijker zijn dan ooit! De Kerstman besefte dat hij keihard achter de trend feiten aanrende. Gelukkig was hij op zijn oude dag slim genoeg om hulp in te schakelen via het Giftcards-team en zij kwamen met het volgende advies:

"Dit jaar zien we dat we onze kerstcadeaus voornamelijk online uitzoeken en dat de ontvangers graag zelf de 'cadeaulintjes' in handen houden door uiteindelijk zelf iets uit te kiezen. We shoppen over het algemeen het liefst bij een aanbieder met een breed assortiment die de cadeaus veilig en snel verzendt. Ook is de optie van het toevoegen van een persoonlijke kerstwens en kerstverpakking belangrijk voor een persoonlijk verrassingseffect. Om deze reden zien wij de Kerst Keuze Cadeaukaart als dé cadeauoplossing van dit jaar, omdat deze flexibele giftcard antwoord geeft op alle voorkeuren en wensen van zowel de gever, als de ontvanger! Degene die je wil verrassen kan zélf een keuze maken uit meer dan 150 populaire cadeaukaarten. Van giftcards binnen de rubriek wellness- en verzorgingsproducten, zoals de Douglas- of Rituals Giftcard. Tot aan producten voor in- en rondom huis die je bijvoorbeeld kunt uitzoeken met de Coolblue- of de VT Wonen Giftcard. Andere leuke keuzemogelijkheden zijn bijvoorbeeld de giftcards van de Bijenkorf, Nike en Wehkamp.  Kortom, met de Kerst Keuze Cadeaukaart zit je altijd goed! Voeg voor een persoonlijke touch een mooie kerstwens toe, kies een feestelijke cadeauverpakking en klaar is je onvergetelijke kerstcadeau!"- aldus het Giftcards Team. 

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart vervul je elke kerstcadeau wens!  De gelukkige ontvanger kan dit enorm veelzijdige cadeau verzilveren voor een giftcard naar zijn of haar smaak en heeft hierbij keuze uit meer dan 150 verschillende giftcards! Bedenk maar eens uit hoeveel cadeaus je in totaal kunt kiezen! Mocht de ontvanger al alles hebben wat zijn of haar hart begeert, dan is het zelfs mogelijk om het tegoed te schenken aan een goed doel. Kortom, de Kerst Keuze Cadeaukaart = een gegarandeerd geslaagd kerstcadeau!