dinsdag, 5 april, 2022

Let op: 21 april 2022 = Secretaressedag


De secretaresse. Een onmisbare schakel in elk bedrijf. Ze regelt op de achtergrond alles, zodat jouw dag soepel verloopt. Ze zorgt ervoor dat je jouw werk goed kunt doen en ze is het aanspreekpunt voor klanten, relaties en medewerkers. Zo’n belangrijke schakel in je bedrijf kan wel wat waardering gebruiken en daar is Secretaressedag, dit jaar op donderdag 21 april, de uitgelezen kans voor.

 

Secretaressedag is al sinds 1989 dé dag waarop (directie)secretaresses, office managers, management assistentes en personal assistants in het zonnetje worden gezet. Secretaressedag wordt steevast gevierd op de derde donderdag van april en hoort er tegenwoordig net zo bij als Moederdag en Vaderdag. Waar het ooit begon met een kaart met een vriendelijke tekst erop, pakken nu steeds meer bedrijven uit om de secretaresses in hun organisatie op Secretaressedag te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Vergeet dus niet om vóór 21 april je kaartje te schrijven én je cadeau geregeld te hebben. Geen inspiratie? Met deze giftcard top 6 brengen we je op nieuwe cadeau ideeën.

1. Keuze Cadeaukaart

Heb je geen idee wat je secretaresse in haar vrije tijd uitspookt? Dan wordt het lastig kiezen tussen alle giftcards. Gelukkig hebben we daar bij Giftcards.nl de perfecte oplossing voor, want met de Keuze Cadeaukaart bepaalt je secretaresse zélf voor welke giftcard ze uiteindelijk gaat. De Keuze Cadeaukaart is in te wisselen voor meer dan 150 verschillende giftcards van topmerken en zo weet je dus zeker dat ze onwijs blij is met haar cadeau voor Secretaressedag!

2. Diner Cadeau

Of je secretaresse nu van sushi, pizza of haute cuisine houdt: ze houdt ongetwijfeld van lekker eten. Dat maakt Diner Cadeau het ideale geschenk. De Diner Cadeaukaart is bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland te besteden. Zo vindt je secretaresse altijd wel een restaurant in de buurt waar ze haar favoriete gerechten uit kan kiezen. En is jullie samenwerking heel goed? Misschien neemt ze je dan wel mee uit lunchen, met deze ‘lekkere’ giftcard.

3. ICI PARIS XL Gift Card

Een beetje secretaresse kleedt zich niet alleen goed, maar ziet er ook verzorgd uit en ruikt lekker. En dat is wel zo fijn als ze je klanten en relaties begeleidt naar de vergaderkamer. Wil je dat ze ook komend jaar weer op haar best voor de dag komt? Doe dan een bijdrage aan het parfum- of make-uparsenaal van je secretaresse. Met de ICI PARIS XL Gift Card kan ze zelf haar favoriete eau de toilette kiezen en haar toilettas aanvullen met make-up volgens de laatste trends. Je kunt kiezen voor een echte giftcard of een duurzame giftcard per e-mail.

4. Huis & Tuin Cadeau

Een secretaresse denkt voor twee: voor zichzelf en voor jou. Dan is het best lekker voor haar om eens even niet ‘in haar hoofd’ te zitten. Gewoon even het verstand op nul en lekker tuinieren ter ontspanning. Voor de secretaresses bij wie het hoofd wel eens bijna overloopt is Huis & Tuin Cadeau de ideale giftcard. Ze kan er niet alleen lekker mee tuinieren, maar ook accessoires voor in huis van kopen. Zodat ze bij thuiskomst op de bank kan genieten en ontspannen in haar eigen sfeervol ingerichte woonkamer. Ook handig: er is ook een ‘groene’ digitale giftcard beschikbaar.

5. Lees! Cadeau

Verslagen, e-mails en actielijsten, je secretaresse leest wat af op een dag. Dat zijn vooral teksten waar ze niet van ontspant en dus is een Lees! Cadeau een goede tegenhanger. Met deze giftcard – ook als digitale cadeaubon te verkrijgen - kan ze een (e-)boek uitzoeken in een genre naar wens, zodat ze even weg kan dromen naar een andere wereld. Of eindelijk dat management-boek gaat kopen waarover ze al zoveel gehoord heeft op kantoor. Blijkt je secretaresse toch geen lezer? Ze kan met Lees! Cadeau ook een kookboek of een stapel tijdschriften aanschaffen.

6. Vtwonen Giftcard

Is het bureau van jouw secretaresse de best gestylde plek van het hele kantoor? En doet ze er alles aan om ook jouw kantoor en de vergaderkamer zo gezellig mogelijk te maken? Dan is de Vtwonen Giftcard het ultieme cadeau op secretaressedag. Met deze giftcard kan ze kiezen uit duizenden woonproducten om haar huis – of haar werkplek – nóg gezelliger te maken. Deze giftcard is ook als digitale cadeaubon verkrijgbaar. Niet alleen leuk, maar ook heel erg duurzaam om te krijgen!

Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden?

Kun je geen keus maken uit bovenstaande cadeaubonnen? Of ben je op zoek naar een cadeaubon voor alle secretaresses in jouw bedrijf? Onze cadeau experts kunnen je helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw secretaresse in het bijzonder of alle secretaresses op kantoor in het algemeen. Ze zorgen ook voor een persoonlijke tekst en pakken de giftcards leuk in. Wil je het nog persoonlijker maken? Het is ook mogelijk de giftcards van een eigen bedrijfslogo op de giftcard of de verpakking te voorzien. En je kunt de giftcard laten vergezellen van bijvoorbeeld een flesje wijn en een kaasje. Wil je meer weten over alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en laat ons je secretaresses op Secretaressedag in het zonnetje zetten!