maandag, 14 december, 2020

Online Kerstcadeau shoppen: hoe doe je dat?

Normaliter struinen we door de winkelstraten en snuffelen we vol enthousiasme naar al het kerstmoois dat ons verblindt! We worden geïnspireerd door geuren, kleuren, materialen en nieuwigheden die we kunnen aanraken en dat leidt ons op gemakkelijke wijze naar een passend Kerstcadeau. Dit jaar moeten we al muis-klikkend onze virtuele weg vinden en dit voelt voor de meeste mensen als een doolhof!

 

Zit je ook verloren te staren naar je beeldscherm en kun je wel wat hulp gebruiken? Het ‘Online Kerst Shopping Stappenplan’ opgezet door de Kerstman in samenwerking met het Giftcards-team begeleidt je op de weg naar een persoonlijk Kerstcadeau met een ‘wow effect’, zonder dat je fysiek bij elkaar hoeft te zijn.
Na het handige stappenplan vind je onze beste Kerst Giftcard tips om je verder op weg te helpen! 

Stappenplan voor de online zoektocht naar het ultieme Kerstcadeau
  • STAP 1: Wat zijn de hobby’s of interesses van degene die je wil verrassen? Welke activiteiten hebben jullie samen ondernomen? Waar praat diegene altijd over? 
    STAP 2: Selecteer een webshop en let hierbij op de volgende punten: is het aanbod geschikt voor ieder persoonstype/interessegebied? Biedt de webshop leuke extra's zoals een inpakservice of een optie tot het toevoegen van een persoonlijke boodschap? Zijn er betrouwbare en gebruiksvriendelijke zoek-, verzend- en betaalopties beschikbaar?
    > > > Bij Giftcards.nl zit je wat betreft al deze punten goed: dit betekent geen frustratie = inspiratie!
    STAP 3: Zoek op Giftcards.nlop interessegebied, merk, productnaam, belevenis of hobby’s via de zoekbalk of kijk in de categorieën.
    STAP 4: Als je de perfecte giftcard hebt gevonden, heb je vast schrijf-inspiratie over voor een persoonlijke kerstwens. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je online voorbeelden vinden van mooie kerstwensen die je op weg helpen.
    STAP 5: Voeg je kerstwens toe, kies een feestelijke cadeauverpakking, betaal eenvoudig en veilig en verstuur jouw kerstcadeau!
    STAP 6: Geniet van de feestdagen met in je achterhoofd het fijne idee dat je iemand of meerdere mensen hebt verrast met een top cadeau!
    STAP 7: Na de feestdagen kun jij blij worden van een enthousiaste reactie van ontvanger en kun je uitkijken naar mooie, nieuwe momenten samen in 2021!

 

Bekijk hieronder de meest populaire giftcards voor verschillende type ontvangers:

1. Kerst Keuze Cadeaukaart

Voor mensen die graag volledige keuzevrijheid hebben in alles wat ze doen.
Onze meest veelzijdige cadeaukaart Kerst Keuze Cadeau is passend voor elk persoonstype en ieder interessegebied! Met deze flexibele cadeaukaart vervul je elke denkbare cadeau wens. De ontvanger kan namelijk kiezen uit meer dan 150 populaire cadeaubonnen! Wehkamp, Rituals, de Bijenkorf, Vtwonen, Diner Cadeau, Hema en Douglas, zomaar een greep uit de vele keuzemogelijkheden. Met deze cadeaukaart geef je een onvergetelijk cadeau dat de ontvanger in alle vrijheid kan besteden!

2. Coolblue Cadeaukaart

Voor echte gadgetfreaks die elektronische ondersteuning serieus nemen.
Voor mensen die de beste service met een lach verwachten en houden van de nieuwste elektronische snufjes en gadgets, met of zonder stekker, is de Coolblue Cadeaukaart een fantastisch kerstcadeau! Of je nu een computer of tablet zoekt, een nieuwe telefoon of nieuw apparaat om je dagelijkse activiteiten gemakkelijker en leuker te maken, bij Coolblue vind je meer dan 30.000 producten en dus alles wat je zoekt!


 

3. Zalando Cadeaubon

Voor modeliefhebbers die er altijd van top tot teen 'tip top' uitzien.
Voor mensen die oog hebben voor modedetail is de Zalando Cadeaubon als een schoen die altijd past! In het zeer uitgebreide assortiment van deze bekende webshop vind je de meest trendy kleding, originele accessoires én vele schoenmerken. Vind jouw oogverblindende kerstoutfit en maak hem compleet met bijpassende accessoires!

4. de Bijenkorf Cadeaukaart

Voor shopfanaten die gaan voor 'high end' klasse.
Je kent ze wel, mannen en vrouwen die weten middels welke merken ze 'klasse', 'kwaliteit' en 'elegantie' uitstralen en er altijd geweldig uit zien. Met de Bijenkorf Cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar geluk op in het luxe assortiment van het bekendste warenhuis van Nederland. Je kunt er terecht voor o.a. cosmetica, accessoires en mode en je vind er ook alles op het gebied van wonen & vrije tijd en eten & drinken. Een kerstcadeau met glans!

5. Rituals Giftcard

Voor mensen die het welzijn van omgeving, lichaam en geest als prioriteit zien.
Rituals brengt rust en welzijn in onze leefomgeving, geest en lichaam. Alle producten prikkelen onze zintuigen! Heerlijk geurende decoratieartikelen voor in huis, de fijnste lichaamsverzorging en comfortabele kleding. Met de Rituals Giftcard zit je gegarandeerd goed bij de mensen die dit alles waarderen. Ga voor The Gift of Happiness!

6. Hunkemöller Cadeaubon

Voor mensen die weten dat de dingen die niet direct te zien zijn veel bijdragen...
Lingerie en accessoires die niet direct zichtbaar zijn voor iedereen kunnen heel belangrijk zijn! En dat weten vrouwen die gaan voor Hunkemöller. De producten uit hun prachtige collectie zorgen voor zelfvertrouwen, een krachtige uitstraling en comfort. Met de Hunkemöller Cadeaubon geef je keuze uit onder andere ondergoed & lingerie, badmode, sokken, pyjama’s, tassen en vele andere (mode)accessoires.

7. Klus Cadeau

Voor echte doe-het-zelvers met twee rechterhanden die klusjes in alle hoeken zien.
Klus Cadeau laat iedere klusjesvrouw of -man stralen! Deze handige helden worden met deze cadeaukaart uitgedaagd om hun cadeau uit te zoeken in een klusmaterialen walhalla. De cadeaukaart is te besteden in alle fysieke winkels van Praxis, Hubo, Multimate, De Verfzaak en Hornbach. Een ideaal cadeau voor al je huis- en tuinprojecten!

8. Diner Cadeau - ook afhaal mogelijkheden!

Voor echte Bourgondiërs die ervan houden zichzelf culinair te laten verrassen.
Hét kerstcadeau voor de foodlovers onder ons die zich graag laten verrassen met een heerlijk diner door een restaurant en (wereld)cuisine naar keuze. Met Diner Cadeau haal je een restaurant ervaring in huis middels een overheerlijke afhaalmaaltijd. En niet onbelangrijk, je steunt hiermee tegelijkertijd onze horeca! Zodra we weer op locatie mogen dineren, kun je de cadeaukaart besteden in een van de meer dan 3250 aangesloten restaurants. Een culinair genot!

9. Bol.com Cadeaukaart

Voor mensen die tijdens het webwinkelen graag keuze hebben uit miljoenen producten.
De Bol.com Cadeaukaart is een passend kerstgeschenk voor iedereen die het liefst alles op een plek vindt en loyaal is aan deze bekende webwinkel. Bol.com is de grootste, betrouwbare online marktplaats waar je al je non-food aankopen kunt doen en bovendien vergelijkeningen kunt maken tussen verschillende aanbieders van het product dat je zoekt. Met miljoenen producten kan een ieder zijn hart ophalen en een passend cadeau scoren!