zondag, 16 juni, 2019

Onze Sauna & Wellness Cadeaukaart / Saunabon

Heerlijk uitzweten in een droge Zweedse sauna of neem je liever plaats in een Turks stoombad? In Nederlandse sauna’s en spa’s vind je een ruim aanbod aan mogelijkheden. Ook zijn er vaak meerdere baden aanwezig, kun je kiezen voor een ontspannende massage of genieten van een diner en drankje in het bijbehorende restaurant. Fijn om alleen of samen van te genieten en de drukte van alledag te vergeten.

De 85 mooiste sauna's van Nederland

Met een Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart kun je deze beleving cadeau geven. 85 van de mooiste sauna’s in Nederland zijn aangesloten bij deze Sauna & Wellness cadeaukaart. Zo kan de ontvanger zelf naar een sauna in de buurt of richting een andere provincie en er een mooi tripje van maken.

Hieronder een greep uit ons aanbod.

Saunabon Thermae 200

Wanneer je in het prachtige Zuid-Limburg bent, is dat de uitgelezen kans om naar Thermae 2000 te gaan. Dit prachtige centrum aan de Cauberg in Valkenburg, is de ideale locatie voor een dagje uit. Thermae 200 beschikt over thermaal water dat uit een eigen bron komt, waarmee je het gehele lichaam een opfrisbeurt geeft. Naast de sauna’s en baden zijn er een aantal heerlijke behandelingen die je kunt volgen. Denk aan speciale massages, gezichtsbehandelingen of beauty specials. Ben je volledig uitgerust? Dan kun je van een hapje en drankje genieten in het restaurant.

Saunabon Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is gelegen in het leukste plaatsje van Gelderland. Hier word je heerlijk in de watten gelegd en kun je puur genieten. Je kunt genieten van verschillende sauna’s en baden, er is zelfs een haman. Wil je volledig tot rust komen? Neem dan plaats in een rustruimte om even helemaal tot jezelf te komen. Stap eerst in een droge sauna en koel daarna af met ijskoud water. Ga samen met een vriend, vriendin of jouw partner. Samen ontspannen en een gezellig gesprek voeren in het zwembad maakt jullie dag compleet.

Saunabon Thermen Soesterberg

Deze sauna is begin 2017 omgedoopt tot Thermen Soesterberg. De sauna is uitgebreid en op een andere manier ingedeeld. Waardoor de sfeer en beleving verbeterd is. Voor de vaste gasten is er een feestelijke opening geweest, vanaf nu kan iedereen van de sauna genieten. De natuurlijke elementen binnen het complex maken het meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen. Denk aan de Kristalsauna, Berkensauna en Rozensauna. Deze heerlijke geuren geven je een verfrissend gevoel. Ook wordt in juni dit jaar de grootste opgietsauna van Europa geopend, is dat je niet mag missen wanneer je van droge sauna’s houdt.

Saunabon online bestellen

Je kunt zelf bepalen voor welk bedrag je een saunabon bestelt. Bestel voor €25, €50, €75, €150 of een bedrag naar keuze. Ook kun je zelf kiezen hoeveel cadeaubonnen je tegelijk bestelt. Handig wanneer je cadeaubonnen voor medewerkers of relaties bestelt. Wil je er een mooi cadeautje van maken? Dan kun je voor een luxe envelop kiezen. Voor elke gelegenheid is er eentje te vinden. Ook kun je er een extra flesje wijn of champagne bij geven en een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo maak je een saunabon nog net iets specialer.