donderdag, 3 december, 2020

Pakjesavond staat voor de deur!

Trippel, trippel, trippel, trap……zo staat het paard van Sint verveeld in de stal. Al treurend over de Sinterklaas cadeaus die hij dit jaar niet mag meehelpen afleveren. Ook wij zitten op het moment veel thuis, maar we zijn vast en zeker minder treurig, want pakjesavond staat bijna voor de deur! Sinterklaas kan ook niet wachten op dit grootse moment, al was het dit jaar lastig om de cadeauplanning ‘Corona proof’ te organiseren. Gelukkig heeft de Goedheiligman het perfecte Sinterklaas cadeau gevonden dat aansluit op iedere cadeauwens én ook nog veilig en snel afgeleverd wordt: de Sinterklaas Keuze Giftcard. Deze kan de gelukkige ontvanger verzilveren voor meer dan 150 cadeaukaarten!

Last minute Sinterklaas Cadeau nodig?

Als je je giftcard op werkdagen voor 17.00 uur besteld, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog! Zo hoeven de Pieten zich niet in groten getale door schoorstenen te wurmen en krijgt de ontvanger een onvergetelijk cadeau met pakjesavond. Bedrijven bestellen overigens gemakkelijk op factuur. Bestel direct!

 

 

Keuze uit meer dan 150 cadeaubonnen met de Sinterklaas Keuze Giftcard

“De keuze is reuze” met de Sinterklaas Keuze Giftcard, omdat deze te verzilveren is voor meer dan 150 populaire giftcards! Sint geeft je graag enkele voorbeelden: voor de luxere shoppers die gaan voor merken en kwaliteit, is de Bijenkorf giftcard een top Sinterklaas cadeau! Of denk aan de decorateurs die altijd bezig zijn om gezelligheid in en rondom huis te creëren... Voor deze mensen is het Huis & Tuin Cadeau een passend Sinterklaas cadeau dat ze kunnen ze besteden bij wel meer dan 2500 woon- en tuinwinkels! De Zalando giftcard brengt gegarandeerd de trendy ‘perfect fit’ met klasse voor het zetten van de schoen tijdens pakjesavond. En voor de lezers die zich het liefst in andere werelden begeven tijdens de donkere dagen is het Lees! Cadeau vast en zeker een succes! “Schoonheid zit van binnen”, maar het is ook fijn om je van buiten te verzorgen! Met de Douglas giftcard kan de ontvanger een nieuwe lipstick, parfum of luxe verzorgingsproduct uitzoeken, zodat ze er tip-top uitzien tijdens de Feestdagen.