maandag, 18 januari, 2021

Populaire goede voornemens 2021!

Een nieuw jaar betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen! Het ligt in onze aard om met frisse moed nieuwe doelen te stellen in de vorm van goede voornemens. 2021 is anders gestart dan voorgaande jaren en de goede voornemens zijn meer dan ooit een houvast om onze dromen en doelen te bereiken. Wil jij iemand bijstaan in het behalen van zijn of haar doelen en verrassen met een origineel cadeau? Het team van Giftcards heeft de meest populaire goede voornemens voor je op een rijtje gezet en hier passende giftcards aan gekoppeld. Zo kun jij iemand motiveren om in dit nieuwe jaar goed beslagen ten ijs te komen! 

1. Lees! Cadeau

Tijd voor een digitale detox
De virtuele boodschappen vliegen ons tegenwoordig iedere dag om de oren. Uit onderzoek komt steeds duidelijker naar voren dat de grote hoeveelheid digitale prikkels waar wij aan worden blootgesteld niet altijd even gezond is. Wil jij iemand stimuleren om wat vaker een goed boek te pakken? Dan is Lees! Cadeau het perfecte geschenk! De ontvanger kan een boek, e-book of tijdschrift naar wens uitzoeken bij Primera, AKO, Bruna, The Readshop of op Bookspot.nl en Boeken.nl. Er is keuze uit boeken in elke denkbare categorie. Ga voor spanning, romantiek of een boek dat onze ontwikkeling stimuleert in 2021.

2. Decathlon Cadeaubon

Meer bewegen en fit het nieuwe jaar beginnen
Als we het nieuwe jaar instappen, kijken we vaak even terug op het jaar dat achter ons ligt. We concluderen dikwijls dat we best een stapje harder hadden mogen lopen naar de sportschool. De sportscholen zijn op dit moment helaas gesloten, maar sporten in en rond je huis kan natuurlijk altijd! Met de Decathlon Cadeaubon kan de ontvanger ontelbare sportproducten en apparaten vinden om zo fit en vol energie 2021 te beginnen!

3. Rituals Giftcard

Meer ontspanning en relaxen
“Een goed begin, begint bij jezelf“. Vaak vergeten we te ontspannen en tijd voor onszelf te nemen in de drukte van alledag. De producten van Rituals staan bekend als remedie voor ons lichaam en geest. De artikelen uit de luxueuze collectie gezichtsverzorging en home & body-producten brengen een serene sfeer in huis en verzorgen ons lichaam, zodat we er weer volop tegenaan kunnen. De Rituals Giftcard is een luxe relax genot voor iedereen!

4. Huis & Tuin Cadeau

Een frisse wind door je huis! 
Het nieuwe jaar is hét moment om orde op zaken te stellen, ook in je huis! Met de Huis & Tuin Cadeaukaart kun je terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra, waaronder woonwarenhuis Eijerkamp, maar ook grote bouwmarkten als Praxis en zelfs online webshop Wehkamp. Het perfecte cadeau om je huis en tuin te herorganiseren en een frisse look te geven, zodat je met een goed gevoel kunt wonen in 2021. Want een opgeruimde leefomgeving betekent een opgeruimd hoofd en dat geeft ruimte in alle opzichten!

5. Sustainable Fashion Gift Card

Duurzamer leven
‘Fashionable’ door het leven gaan is voor veel mensen belangrijk. Maar hoe duurzaam zijn de fashion items die we dragen? Als je op zoek bent naar een cadeau voor een modebewust persoon die ‘duurzaamheid’ hoog op de agenda heeft staan in 2021 is de Sustainable Fashion Gift Card een passende verrassing! Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 50 aangesloten (web)shops en kledingbibliotheken.

6. Goede Doelen Cadeaukaart

Help een ander
“Wie goed doet, goed ontmoet”... Door goed te zijn voor een ander en voor onze aarde, ontvangen we veel terug. Het is dan ook een prachtig goed voornemen om te kijken wie en waar we hulp kunnen bieden. De Goede Doelen Cadeaukaart is een mooi cadeau dat de ontvanger kan inwisselen voor een donatie aan een van de zeven doelen naar keuze. De aangesloten zeven goede doelen zijn de CliniClowns, KNGF, KWF Kankerbestrijdig, Natuurmonumenten, ReumaNederland, UNICEF en War Child. 

7. Nationale Entertainment Card

Jezelf en anderen blijven entert(r)ainen
Nu we veel in huis zitten is het belangrijk om onszelf bezig te houden met leuke dingen! En wat is er leuker dan luisteren naar muziek, het kijken van films of gamen? En dat heerlijk vanuit huis! Van de Nationale Entertainment Card wordt iedere spel, muziek- of filmfanaat blij! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij meer dan 400 winkels in heel Nederland (ook online).

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE CADEAUKAART?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!