woensdag, 7 februari, 2024

Samen lekker weg: de leukste cadeaus om je lief te verrassen

Wat is er gezelliger dan samen tijd doorbrengen met je lief? Zeker wanneer jullie beide een drukke agenda hebt: van urenlang in de file staan op weg naar school of het werk, over aanschuiven voor de kassa om boodschappen te doen tot thuiskomen en aan het huishouden beginnen of nog snel een mailtje van het werk beantwoorden. Jij snakt naar rust, even samen lekker weg. Van een romantisch diner op restaurant met je VVV dinercheque tot de nieuwste film ontdekken met een bioscoopbon of een bon voor een weekendje weg. Quality time is just around the corner. Hieronder delen we alvast onze beste cadeautips om je lief én natuurlijk ook jezelf te plezieren!

Bonnen voor uiteten: een culinair cadeau

Leg je leukste outfit maar al klaar, er staat een romantisch etentje op de planning! Verras je lief met een bon voor uiteten zodat jullie samen naar jullie favoriete restaurant kunnen gaan, of net nieuwe smaken kunnen ontdekken. Denk aan een authentieke Japanse sushi-ervaring, de rijke smaken van een Indiase curryhuis of de pittige en aromatische gerechten uit een Thaise keuken. Daar wordt elke foodie toch instant vrolijk van? 

Of je nu zin hebt in een luxe diner of net een gezellige bistro: een bon voor uiteten is altijd een schot in de roos. Van de GiftForYou - Lunch tot de VVV dinercheque, de uiteten cadeaubonnen zijn perfect als verjaardagscadeau, om jullie trouwdag te vieren of zomaar een liefdevol avondje uit te plannen. Lekker eten in het allerbeste gezelschap? Check! Dit is een cadeau dat je lief zeker en vast weet te smaken.

Cadeaukaart dagje uit: samen genieten

Laat de drukte van alledag ver achter jullie en regel een dagje sauna of een dagje uit. Met een cadeaukaart voor een dagje sauna betreden jullie een zorgeloze omgeving. Van een authentieke Finse sauna met natuurlijke elementen zoals hout en stenen, tot de meest moderne spa resorts met hypermoderne hydrotherapiebaden, zoutwaterzwembaden, aromatherapie en een verscheidenheid aan gespecialiseerde behandelingen. Hier glijden alle zorgen van jullie af als sneeuw in de zon en genieten jullie van een oase aan rust. 

Kies met jouw cadeaukaart een van de vele opties dichtbij of net ver weg. Leun achterover, laat de warmte je omwikkelen als een comfortabel deken en voel je nadien helemaal als herboren! PS Nog meer inspiratie nodig? Ontdek nog meer cadeau-ideeën in ons blogartikel met tips voor sauna en wellness cadeaukaarten.

Of trek er net een dagje samen op uit. Met de Pathé Giftcard of Nationale Bioscoopbon geef je een geweldige bioscoopervaring cadeau. Kruip knus tegen elkaar aan, deel een beker popcorn en geniet van de nieuwste film. Of je nu kiest voor een spannende thriller of een romantische komedie, je gaat hoe dan ook samen met je lief een fantastische filmavond tegemoet.

Reis cadeau: een weekendje weg

Ook reizen creëert blijvende herinneringen. Het ideale cadeau voor je lief is dan ook een bon voor een weekendje weg. Of je nu het eigen land verder wil verkennen of net de hele wereld, er is voor elk wat wils. Van een hippe stedentrip in een boetiekhotel over een verlaten hutje in de natuur tot een knusse bed & breakfast op het platteland. Bovendien kan je ook een heerlijk ontbijt boeken. Smul van knapperige croissants met zicht op de Eiffeltoren of proef een glas vers fruitsap met zicht op de rustgevende golven van de zee.

Met een bon voor een weekendje weg schenk je veel meer dan enkel een verblijf, het is dé manier om samen nieuwe ervaringen te delen. Van het proeven van lokale delicatessen tot het verkennen van historische bezienswaardigheden of een onderdompeling in de serene natuur met zijn prachtige vergezichten. 

Of verwen je lief en jezelf met een heuse luxe overnachting. Hoor je het bubbelbad al borrelen? Nog even een flesje champagne laten poppen en jullie zijn klaar om van een welverdiend moment met elkaar te genieten. Proost!

Dé cadeaukaarten voor onvergetelijke momenten met elkaar

De perfecte cadeaukaart biedt de mogelijkheid om samen met je lief tijd door te brengen en nieuwe herinneringen te maken. Of je nu kiest voor een bon voor uiteten om gezellig te dineren in een romantisch kader, of een dagje sauna om heerlijk te ontspannen: je laat je lief merken dat je samen tijd wil doorbrengen. 

Bovendien is de keuze aan cadeaukaarten zo ruim dat je altijd iets vindt dat perfect bij jouw lief past. Ontspannend of net avontuurlijk, om uiteten te gaan of net samen tegen elkaar aan te kruipen in de bioscoop,… Jouw cadeaukaart voor jouw lief vormt het begin van een onvergetelijk moment met twee!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!