donderdag, 24 maart, 2022

Sportief het voorjaar in!

Ik begrijp nooit zo goed waarom mensen op 1 januari met hun goede voornemens beginnen. Starten met sporten in de tijd waarin het 't donkerst en koud is, dat is toch gedoemd om te mislukken? Wat mij betreft is de lente een veel beter moment om met sportieve activiteiten te beginnen. De dagen worden langer, de zon schijnt weer en de wereld ziet er in het voorjaar een stuk aantrekkelijker uit om te wandelen, fietsen, hardlopen of andere buitensporten te beoefenen.

Voor wie het sporten serieus neemt, is een goede voorbereiding het halve werk. En voor wie binnenkort jarig is - of nog een cadeautje moet bedenken voor een sportieveling - heb ik een top 5 gemaakt van giftcards waarmee je sportief kunt shoppen. Klaar voor de start? Go!

 

1. Decathlon Cadeaubon

De eerste sportieve cadeaubon die ik je wil aanraden is de Decathlon Cadeaubon. Met deze cadeaubon kun je pas echt sportief shoppen, want je hebt keuze uit producten voor maar liefst 80 sporten. Handig, als je niet weet of de ontvanger wil beginnen met golfen, zwemmen, balsporten, hardlopen of fietsen. Ben je er zelf ook nog niet uit? Vraag dan deze Decathlon Cadeaubon voor je verjaardag, zodat je tot het laatste moment van gedachte kunt veranderen.

2. SPORT&FIT Cadeau

Ook zo’n handige cadeaubon voor startende sporters of fanatieke sportievelingen is SPORT&FIT Cadeau. Deze cadeaubon is bij veel winkels te gebruiken voor de aanschaf van sportkleding en sportschoenen, maar ook voor tennisballen, bidons en bijvoorbeeld hartslagmeters. Zo zie je er niet alleen goed uit tijdens het sporten, maar zijn ook de praktische toebehoren met deze sport cadeaubon aan te schaffen. Al ben je een amateur, je ziet er in ieder geval als een professionele sporter uit zo! 

3. Sports Giftcard

Wat is er leuker dan een bon waarmee je niet alleen sportartikelen kunt kopen, maar ook sporten kunt beoefenen? De Sports Giftcard kun je namelijk niet alleen inwisselen voor sportkleding of handige sportgadgets, maar je kunt 'm ook besteden aan een work-out in de sportschool, een dagje karten, skiën of surfen! Een echte cadeaubon voor de sport, maar ook om fit te worden of te blijven. 

4. Foot Locker Cadeaubon

Ooit proberen te wandelen op voetbalkicksen? Of hard te lopen op wielrenschoenen? Niet te doen! Voor elke sport is echt een andere schoen vereist. Voor de coolste sneakers moet je in ieder geval zeker een kijkje nemen bij Foot Locker. En daarbij is de Foot Locker Cadeaubon een lekkere start van je investering in de nieuwste Nike Air, Adidas of Jordan gympen. Met de Foot Locker Cadeaubon schaf je die nieuwe sneakers voor in de sportzaal, om mee te hardlopen, tennissen of skaten met een big smile aan. 

5. Nike Cadeaubon

Sommige mensen zweren bij sneakers van Nike en dragen ze tijdens het werken en tijdens het sporten. Ken jij ook zo’n die-hard Nike fan? Dan is de Nike Cadeaubon een absolute must. De cadeaubon is niet alleen online in de Nike Store, maar ook in alle winkels te besteden. Met deze sports cadeaubon heb je altijd keuze uit de nieuwste Nike Dunk, Nike Air Max of Nike Huaraches.

Heb jij ook beginnende of fanatieke sporters in je omgeving en ben je op zoek naar het meest sportieve cadeau om ze fit en in shape te houden? Bekijk dan zeker het complete assortiment sport en fit cadeaubonnen!

TOCH OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime assortiment van meer dan 200 giftcards! 

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!