woensdag, 16 juni, 2021

Summer of ‘21!


We voelden het de afgelopen weken al langzaam dichterbij sluipen, hét moment waar alle koukleumen onder ons verlangend naar uitkeken: de zomer! En dit jaar wordt niet zomaar een zomer, dit jaar wordt een zomer waarin we extra gaan genieten van veel dingen die we al lang hebben moeten missen! Terrasjes, uitstapjes, een weekendje weg, het is allemaal weer mogelijk!

Nu de zomer dan daadwerkelijk écht gaat beginnen en iedereen bijna klaar is om te gaan genieten van de vakantie, zijn er nog een aantal cruciale dingen waaraan gedacht moet worden!
Waar en hoe brengen wij onze kostbare, vrije dagen door? En welke zomerbenodigdheden moeten wij nog aanschaffen om ultiem te kunnen genieten van de zon, het strand, de natuur of een terrasje? Zeker nu de temperatuur oploopt, is het niet altijd even prettig om honderden winkels langs te moeten gaan, voor het uitbreiden van de zomergarderobe;).

Bij Giftcards.nl hebben wij hier een oplossing voor! Vind alles wat je zoekt door middel van de perfecte giftcard, die je ook online kan inwisselen. Wij bieden meer dan 200 verschillende cadeaukaarten aan, waarmee je iemand voor de vakantie goed kan verrassen! Met een van deze giftcards, kan jij er voor zorgen dat hij of zij helemaal summer ready is! Om de keuze uit ons grote assortiment wat makkelijker te maken, lichten wij hieronder drie cadeaukaarten uit.

1. Fashion Giftcard

De échte modeliefhebber kent hem misschien al, onze nieuwste aanwinst: de Fashion Giftcard! Deze veelzijdige giftcard is ideaal voor het vinden van de beste zomeroutfits (met bijbehorende accessoires), sportkleding en schoenen. De gelukkige ontvanger kan hiermee zélf een cadeaukaart naar keuze uitzoeken en kan kiezen uit een groot aanbod van de mooiste merken! Onder de verzilveringsopties vallen o.a. de cadeaukaarten van Rituals, de Bijenkorf, Zalando, My Jewellery, Only for Men, Decathlon, Foot Locker en Wehkamp.

2. Dagje uit Cadeaukaart

Wil je iemand een onvergetelijke dag bezorgen deze zomer? Dan is dit de perfecte giftcard! Nu de dierentuinen, pretparken en musea eindelijk weer open zijn, is de Dagje uit Cadeaukaart een geweldig cadeau! Deze cadeaukaart kan worden ingewisseld voor verschillende uitstapjes verspreid door heel Nederland en België. Er zijn meer dan 65 verschillende opties mogelijk, van dierentuinen tot de spannendste attractieparken voor het hele gezin! Leuke voorbeelden zijn het Dolfinarium, Plopsaland, Beekse Bergen, Corpus, Indoor Skydive Roosendaal, de Euromast en Bobbejaanland. En dit is slechts een greep uit het grote aanbod! 

3. Douglas Cadeaubon

Iedereen kent het wel; de zon gaat schijnen, je gaat een dagje naar het strand of een weekje op vakantie en je komt erachter dat je nog geen zonnebrandcrème, aftersun, gezichtsmasker of body scrub hebt ingeslagen. De Douglas Cadeaubon is voor dit soort ‘last minute’ zaken een perfect cadeau om geven! Met deze cadeaubon biedt je de ontvanger de mogelijkheid om zich helemaal klaar te maken voor de zomer. Daarnaast vind je bij Douglas natuurlijk ook de lekkerste geuren, mooiste cosmetica of fijnste haarproducten! Deze veelzijdige giftcard is online te besteden of in een van de filialen van Douglas.

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!