donderdag, 31 december, 2020

Terugblik op 2020: wie was onvergetelijk voor jou?

Het jaar 2020 is op onverwachte wijze voorbij geslopen en nagenoeg iedereen is klaar voor een nieuwe start! ...Ben jij er ook klaar voor en wil je dit gevoel graag delen met vrienden, zakenrelatie(s), een familielid of geliefde? De periode rond de jaarwisseling is hét moment om terug te blikken op alle momenten en mensen die iets voor ons betekenen. Wil je een voor jou speciaal persoon verrassen met een origineel cadeau? Dan hebben wij de ideale cadeautip voor jou! Het Giftcards team heeft de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart ontwikkeld met één gezamenlijk doel: alle nieuwjaarswensen op persoonlijke en verrassende wijze overbrengen! 

Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart

De Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart is een passend cadeau voor iedereen! De ontvanger kan de giftcard verzilveren voor een cadeaukaart naar keuze uit ons aanbod van meer dan 150 cadeaukaarten! Tot de keuzemogelijkheden behoren onder andere giftcards van Wehkamp, de Bijenkorf, Rituals, Zalando, Vtwonen, Decathlon en Douglas. Als je de giftcard op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog! Bedrijven bestellen overigens gemakkelijk op factuur. Wil je een extra feestelijk en persoonlijk tintje aanbrengen aan het nieuwjaarscadeau? Giftcards.nl kan je Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart verpakken in een prachtige cadeauverpakking naar keuze én je kunt jouw persoonlijke nieuwjaarswens bijvoegen: een onvergetelijk cadeau!

 

 

Keuze uit meer dan 150 cadeaubonnen met de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart!

 

De ontvanger van deze veelzijdige cadeaukaart kan zelf zijn of haar favoriete cadeaukaart uitzoeken en heeft hierbij keuze uit meer dan 150 cadeaukaarten! Tot de opties behoren cadeaukaarten van de Bijenkorf giftcard voor de fanatieke shoppers, of Huis & Tuin Cadeau voor de interieur & tuin liefhebbers, die hun woning een nieuw leven willen geven in het nieuwe jaar. Met de ICI Paris XL Giftcard kunnen de beauty lovers hun hart, huid en haar ophalen in het ruime assortiment van wel 13.000 beauty producten! Met de Zalando Giftcard kun je hip, zelfverzekerd en comfortabel het nieuwe jaar in stappen. En voor wie zich tijdens de lockdown wil vermaken met mooie verhalen, is het Lees! Cadeau een geweldig cadeau! Kortom, er is voor ieder wat wils met de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart.