maandag, 1 februari, 2021

Valentijnsdag, commercieel festijn of ware romantiek?

Valentijnsdag, you love it or you hate it. Team"Valentijnsdag is geweldig", verheugt zich jaarlijks enorm op 14 februari en kan niet wachten om zijn of haar (geheime) liefde eens goed in de watten te leggen. Team"Valentijn is een commerciële bedoening, de liefde kun je toch iedere dag vieren?!" zal niet zo gauw toeleven naar deze romantische feestdag. Maar... als we heel eerlijk zijn, worden we toch allemaal stiekem blij van een leuk presentje van een evenzo leuke afzender? 

Loopt jouw geliefde niet warm voor typische Valentijnscadeaus als mierzoete gedichtjes, bonbons en rode rozen? Dan hebben wij voor jou de perfecte cadeau oplossing! Geef een geschenk waar zelfs jouw meest nuchtere Valentijn zonder twijfel van gaat stralen: de Liefde Keuze Cadeaukaart!

Liefde Keuze Cadeaukaart

De Liefde Keuze Cadeaukaart zegt met zijn opvallende design meer dan duizend woorden! Jouw geliefde zal spontaan gaan blozen bij het ontvangen van dit romantische, maar bovenal flexibele en veelzijdige cadeau. Met deze cadeaukaart geef je eigenlijk meer dan 150 cadeaukaarten in 1! Hoe dat precies zit zullen we je uitleggen...

Jouw Valentijn kiest zélf voor welke cadeaukaart hij of zij de Liefde Keuze Cadeaukaart inwisselt. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos! 

Is jouw vlam bijvoorbeeld een echte modeliefhebber? Misschien kiest hij of zij dan wel voor een cadeaubon van Zalando, de Bijenkorf, JACK & JONES, Only for Men of Wehkamp. Is jouw Valentijn een grote sportfanaat? Dan zijn de Decathlon en Nike Cadeaubon wellicht goede verzilveropties. Is jouw geliefde dol op persoonlijke verzorging? Met Rituals, Douglas en ICI Paris XL kan hij of zij dan vast uit de voeten! Voor de boekenwurm is er Lees! Cadeau en de fanatieke doe-het-zelver kan gaan voor Huis & Tuin Cadeau, GAMMA of Klus Cadeau. Zomaar een greep uit de vele inwissel opties! 

Leuk om te weten en een tip van ons; tot de keuzemogelijkheden behoren ook cadeaukaarten waarmee je alvast een belevenis kunt plannen 'voor als het weer kan'. Denk bijvoorbeeld aan de Nationale Bioscoopbon, Reis Cadeau, de Sauna & Wellness Cadeaukaart en de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. 

Top cadeau of top cadeau?

HAPPY VALENTINE! 

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!