maandag, 27 maart, 2023

Verras je secretaresse op Secretaressedag!

Een kantoor waar alles goed georganiseerd is, waar medewerkers, klanten en zakenrelaties prettig kunnen (samen)werken. Dat klinkt als een hele fijne werkomgeving. Drie keer raden wie er vaak verantwoordelijk is voor het creëren van zo'n plek. Juist, de secretaresse! Ken jij toevallig ook zo'n top secretaresse die je graag in het zonnetje wil zetten? Nationale Secretaressedag op 20 april 2023 is de uitgelezen kans om deze secretaresse(s) eens goed te verrassen! Wil je dit jaar niet zomaar aankomen met een bosje bloemen, maar echt je waardering laten blijken in de vorm van een persoonlijk cadeau? Dan hebben wij bij giftcards.nl dé cadeautips voor je! 

 

Giftcards.nl Keuze Cadeaukaart

Onze meest veelzijdige giftcard waar de ontvanger alle kanten mee op kan, is de Giftcards.nl Keuze Cadeaukaart! Gegarandeerd dat alle secretaresses blij zijn met dit flexibele cadeau! Deze cadeaukaart wisselt de ontvanger namelijk zelf in voor een giftcard naar keuze binnen ons assortiment. Met ruim 150 cadeaukaarten om uit te kiezen, vindt iedereen gegarandeerd zijn of haar favoriet! Cadeaukaarten van populaire merken zoals Rituals, Lees! Cadeau, Zalando, Hotel Giftcard, Wehkamp, Nike en Diner Cadeau behoren tot de vele mogelijkheden. Waar de scretaress die jij wil verrassen ook van houdt, met de Giftcards.nl Keuze cadeaukaart als geschenk, zit je altijd goed!

2. Douglas Cadeaubon

Misschien een voor de hand liggende keuze, maar een lekker luchtje of een ander beauty product doet het nou eenmaal bij veel mensen goed! Dus behoort de secretaresse die jij in het zonnetje wil zetten op Secretaressedag ook tot deze groep, ga dan voor de Douglas Giftcard! Bij Douglas kun je terecht voor parfum, verzorgingsproducten en cosmetica van alle A-merken. De gelukkige ontvanger kan met deze giftcard zelf iets uitzoeken. De Douglas Giftcard is onbeperkt te besteden in alle Douglas winkels én online. Bestel 'm nu en maak je secretaresse blij met dit heerlijke cadeau!

3. bol.com Cadeaukaart

De bol.com Cadeaukaart is nog zo'n handig, veelzijdig cadeau dat iedereen goed van pas komt! Wil jij graag je waardering voor je secretaresse extra laten blijken, maar weet je niet precies waar ze van houdt? Dan is deze cadeaukaart zeker de juiste keuze! De ontvanger kan bij bol.com kiezen uit miljoenen producten. Zo kun je er terecht voor o.a. alles op het gebied van elektronica, wonen, muziek, speelgoed, sport, boeken, kleding en accessoires. Waar de voorkeur van jouw secretaresse ook naar uitgaat, bol.com heeft het!

4. fonQ Giftcard

De fonQ Giftcard is hét geschenk op gebied van interieur. Is jouw secretaresse gek op inrichten, dan is dit cadeau gegarandeerd een schot in de roos! In de webshop van fonQ vind je een groot aanbod aan meubels, verlichting en woonasseccoires.  Ook kan je hier terecht voor keuzehulp en inspiratie. Verras je secretaresse op Nationale Secretaressedag met de fonQ Giftcard!

5. Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Wil je jouw secretaresse eens trakteren op een feestelijk uitje naar (bijvoorbeeld) het theater? Ga dan voor de Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger terecht bij honderden instellingen door heel Nederland waaronder vele theaters, musea en monumenten. Ook online bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en bij Beleef Klassiek is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart te besteden aan o.a. concerten, musicals, toneel, dans of andere theatervoorstellingen. Bestel 'm nu en geef je secretaresse een onvergetelijke ervaring cadeau!

Maak jouw verrassing compleet met een luxe cadeaupakket!

Maak de verrassing voor je secretaresse helemaal compleet en nog persoonlijker en combineer één van onze 200+ cadeaukaarten met een cadeaupakket!
Het is heel simpel.

1. Kies één van onze 200+ cadeaukaarten. 
2. Voeg vervolgens één van de cadeaupakketten en een persoonlijke boodschap op een kaartje toe aan je bestelling.
3. Jouw zolgvuldig samengestelde cadeau wordt afgeleverd bij het ingevoerde adres en je bent ready to go!


We hebben twee soorten pakketten: Cadeaupakket Tony's Chocolonely en Cadeaupakket Borrel. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, jouw cadeau maak je helemaal af met één van onze feestelijke cadeaupakketten!

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een bijzonder zakelijk geschenk voor jouw secretaresse(s) ? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!