maandag, 26 juni, 2023

Zomervakantie (cadeau)tips!

Dobberen op een luchtbedje in het zwembad, genieten van lekkere hapjes op een terrasje, eropuit gaan in binnen- en/of buitenland, hoe breng jij deze zomer door? Nog geen idee? Dan helpen wij je graag! Zeker met deze heerlijke temperaturen en de vakantie die voor velen voor de deur staat, is nu de tijd aangebroken om optimaal van de zomer te genieten. En bij giftcards.nl weten wij precies hoe! Laat je inspireren door onze cadeautips hieronder en trakteer jezelf of iemand anders op een zomerse verrassing. Zomaar, omdat het kan en om het begin van de zomer en de vakantie eens goed te vieren!

1. Koffie & Gebak Cadeaukaart

Luid de zomer feestelijk in op een terrasje met een overheerlijk gebakje en trakteer nu iemand op de Koffie & Gebak Cadeaukaart! Wie wordt nou niet blij van uitgebreid koffie drinken met iets lekkers erbij? Het perfecte begin van een relaxte zomervakantie, als je het mij vraagt. Deze cadeaukaart kan ingewisseld worden bij o.a. de Bijenkorf, Dunkin’, La Place, Délifrance, Kaldi, De Beren, Le Pain Quotidien en Vlaamsch Broodhuys. Verras nu iemand met dit heerlijke cadeautje en het smullen kan beginnen!

2. Etos Cadeaukaart

De Etos Cadeaukaart is onze nummer 1 cadeautip als het gaat om nuttige vakantiecadeaus! Bij Etos kan je uiteraard alles krijgen om helemaal, van top tot teen, summerproof voor de dag te komen. Met de felle zon schijnend op onze bolletjes de komende maanden, zijn een goede zonnebrandcrème en aftersun zeker geen overbodige luxe! Wil jij iemand verblijden met een leuk en handig geschenk, zo vlak voor de vakantie? Ga dan voor de Etos Cadeaukaart! 

3. Decathlon Cadeaukaart

Tijdens de vakantie is sporten voor velen een goede manier om te ontspannen en om het werk even helemaal te kunnen vergeten. Zeker met de perfecte sportuitrusting is de zomer, vanwege de fijne temperaturen, ideaal voor een sportieve sessie. De Decathlon Cadeaubon staat daarom ook in dit lijstje. Decathlon is namelijk het grootste sportwarenhuis van Nederland en ontwikkelt producten voor maar liefst 80 verschillende sporten! Zo kan iedere sportliefhebber precies kopen wat hij/zij nodig heeft!

4. Dagje Uit Cadeaukaart

Vakantie in eigen land kan heel leuk zijn, er valt hier namelijk genoeg te beleven! Met de Dagje Uit Cadeaukaart geef je iemand de keuze uit meer dan 40 verschillende uitjes, zoals dierentuinen, musea en attractieparken voor het hele gezin. Tot de vele opties behoren o.a. Plopsaland, Dolfinarium, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartsmuseum en Luchtvaartmuseum Aviodrome. Verblijd deze zomervakantie iemand met een vermakelijk dagje uit en bestel 'm nu!

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Bekijk hier ons complete assortiment van ruim 200 giftcards. Combineer deze met één van onze luxe cadeaupakketten en jouw geschenk is klaar om bezorgd te worden. Ook kunnen wij dit cadeau voor je personaliseren - met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Om het nog makkelijker te maken kun je bij ons ook eenvoudig op factuur bestellen. Wil je hier meer informatie over of wens je een offerte te ontvangen? Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Wij helpen je graag verder!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!