Cadeaubon

Is er één jarig? Tijd voor een cadeaubon!

Je beste vriend of vriendin, je moeder, vader, zus, broer… hoe groter je familie en vriendenkring, hoe meer verjaardagen er ieder jaar voor de deur staan. Een feestje hier, een feestje daar en je kunt het niet maken om met lege handen te arriveren.

Daar sta je dan in het weekend - bezweet, geïrriteerd, niet wetend wat te kopen - al starend naar de verschillende producten in de zoveelste winkel. Shoppen hoort een leuke bezigheid te zijn, toch? Dat klopt helemaal, als je slaagt is shoppen ontzettend leuk.

Heb jij het helemaal gehad met het afstruinen van de stad op zoek naar een origineel cadeau? Dat is vanaf nu niet meer nodig. Op Giftcards.nl kun je namelijk snel een cadeaubon bestellen. Omdat we meer dan 80 cadeaubonnen aanbieden, hebben wij de verjaardagscategorie in het leven geroepen om het vinden van een leuk cadeau nog makkelijker te maken.
 

Een cadeau voor hem

De dames bij ons op het kantoor weten hoe moeilijk het is om iets leuks te kopen voor een man. Daarom hebben wij raad gevraagd aan onze mannelijke collega’s. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Toevallig zijn er hier veel sportliefhebbers. Van wielrennen tot fitness en hardlopen, we doen het allemaal. Naast sporten is er een voorkeur voor gamen, tv series, films en lezen. Denk je dat je de jarige Job voor wie je een cadeau zoekt hier ook blij mee kunt maken? Kijk dan vooral eens hieronder bij de populairste Giftcards cadeaubonnen. Deze sluiten perfect aan op bovengenoemde hobbies!

Een cadeau voor haar

Beste mannen, ziten jullie met de handen in het haar? Wees gerust, nu is het jullie beurt. Er werken zoveel dames bij ons op de redactie dat we een rondje hebben gedaan om te achterhalen wat je kunt geven aan moeders, echtgenotes en andere belangrijke vrouwen in je leven. Wat blijkt? Sommige cliché’s kloppen gewoon. Vrouwen houden van bloemen, chocolade, cosmetica en - daar staat de leuke bezigheid waar we het net over hadden - shoppen! We kunnen met zekerheid stellen dat de vrouwen van Giftcards representatief zijn voor de rest van Nederland. Maar het allerbelangrijkste? Zorg ervoor dat er een leuke, mooie, emotionele of romantische betekenis achterzit. Denk na over het cadeau dat je geeft.

Welke cadeaubon geef jij?

Heb je een keuze kunnen maken uit onze cadeaubonnen? Dan is het een kwestie van bestellen en betalen. Om het cadeau extra feestelijk te maken kun je een persoonlijke boodschap en een mooie geschenkverpakking toevoegen. Zolang jij een bestelling plaatst vóór 16:00 komt jouw originele cadeau de volgende dag binnen. Geen winkelstress meer, het kopen van een cadeau kost je alleen maar een paar muisklikken.