Cadeaupas

Cadeaupas, cadeaukaart en giftcard betekenen allemaal hetzelfde. Het is een leuk cadeau om te geven voor elke gelegenheid. Een cadeaupas of giftcard bestel je tegenwoordig simpel online. Het wordt ook wel de moderne cadeaubon genoemd. De ouderwetse cadeaubon was vaak maar voor beperkte duur geldig en moest vaak ineens worden besteed. De cadeaupas is van plastic en heeft de afmeting van een creditcard of bankpas. Zo zal het je nooit overkomen dat je in de winkel een leuk product hebt gevonden, maar er bij de kassa achterkomt dat je je cadeaubon bent vergeten. Deze cadeaupas gaat namelijk gemakkelijk mee in elke portemonnee.
 

Verkeerd cadeau gekozen

Ook al ken je iemand al jaren, toch komt het wel eens voor dat je op een verjaardag of een andere gelegenheid een cadeau geeft waar de ontvanger niet blij mee is. Dat is jammer voor de ontvanger maar ook nog eens weggegooid geld voor de gever. Sommige mensen lossen dat op door een enveloppe met geld te geven, maar dat vinden veel anderen toch onpersoonlijk. Je oplossing is een cadeaupas! Dit kaartje heeft een bepaald tegoed waardoor de ontvanger zijn/haar cadeau kan kopen waar ze maar willen. Doordat er cadeaukaarten te koop zijn in zoveel verschillende categorieën, kun je toch rekening houden met de persoonlijke voorkeur van de ontvanger.
 

Voordelen van een cadeaupas

De cadeaupas kent een aantal voordelen zoals het kleine formaat en de veiligheid ervan. Een cadeaupas moet namelijk eerst geactiveerd worden, alvorens deze gebruikt kan worden. Zo is het erg veilig om de cadeaupas per post naar iemand te versturen. Zodra de juiste persoon de cadeaupas heeft ontvangen, kan deze door degene die de pas gegeven heeft, worden geactiveerd.

Bij een oude cadeaubon kreeg je vaak geen wisselgeld, maar dat is bij de cadeaupas handiger geregeld. Er staat gewoon een bepaald tegoed op het pasje, en zodra er een aankoop gedaan wordt haalt de winkel het juiste bedrag van het pasje. Het verschil blijft er gewoon op staan en kan de volgende keer gebruikt worden voor een andere aankoop.
 

Online cadeaupas bestellen

Dankzij Giftcards.nl is het ook nog eens gemakkelijk om vlug en veilig een cadeaukaart te bestellen. Giftcards.nl zorgt er voor dat je morgen de pas van het gewenste bedrag al in je bus kunt hebben. Je hebt dan ook de mogelijkheid om het op één van de vele manieren in te laten pakken en een persoonlijke tekst toe te voegen.

Je hoeft nooit meer je vrienden en familie te verrassen met een ongewenst cadeau. Vanaf nu kun je iedereen blij maken met een persoonlijk cadeau wat ze graag willen hebben!

Bestel nu je cadeaupas! Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je de pas morgen al in huis.