vrijdag, 16 februari, 2024

Kinderverjaardag en weet je niet wat te geven? Tips voor een leuk geschenk!

Hiep hiep hoera, er is er eentje jarig! Heb je een kinderverjaardag op de planning staan maar zit je met de handen in het haar door alle cadeaustress? Is jouw zoektocht naar het perfecte kindergeschenk tot nu toe vruchteloos gebleken? Geen paniek! In dit artikel zetten we de leukste kindercadeaus op een rijtje. Van een veelzijdige Intertoys kadokaart voor het allerleukste speelgoed tot een magische uitstap naar de Efteling waar sprookjes tot leven komen. En voor de kleine lezer of stripliefhebber in de familie? Wat dacht je van een Donald Duck strip waarmee de jarige elke week in de nieuwe avonturen van zijn of haar favoriete stripfiguren kan duiken? Ontdek snel waarmee je jouw schattige feestvarken blij maakt!

Intertoys kadokaart: een wereld vol speelgoed

Wil je een cadeautje kopen voor een kind? Bijvoorbeeld om je jongere broertje, zusje, neefje of nichtje te verrassen? Dat kan best lastig zijn! Waar spelen kinderen tegenwoordig mee? Actiefiguren? Bordspellen? Games? Dankzij de Intertoys kadokaart verdwijnt al je cadeaustress als sneeuw voor de zon. 

Van LEGO bouwsets die de creativiteit stimuleren tot de nieuwste Barbiepoppen voor een fantasierijk spel, en van spannende Nintendo games die avonturen tot leven brengen tot Ravensburger puzzels voor uren puzzelplezier: de Intertoys kadokaart biedt toegang tot dit alles en meer. Zo ben jij zeker van een blij gezichtje.

Dankzij jouw cadeau schenk je een wereld vol speelgoed waarin kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Er is keuze uit de nieuwste en populairste speelgoedmerken zoals Playmobil, Knex, Fisher Price en Vtech. Bye bye cadeauzorgen, de Intertoys kadokaart is de ster van elke kinderverjaardag!

Boekenbon van bol.com: de populairste kinderboeken

Misschien zit jouw broertje, zusje, neefje of nichtje wel urenlang met een goed boek op schoot. Dan is de boekenbon van bol.com exact wat je zoekt! Niks leuker dan die liefde voor lezen nog verder aan te wakkeren met de allerleukste kinderboeken. Van een hartverwarmend verhaal zoals ‘Een pup in de klas’ tot een spannende detective zoals ‘Spekkie en Sproet – de speurder let altijd op!’ Er is voor elke kleine lezer wat wils. Dankzij een wereld van sprookjes en avonturen wordt elke kinderverjaardag nóg leuker!

En de tech-savvy kids? Die kunnen dan weer een duik nemen in de eindeloze zee van e-books. Van de spannende avonturen van Dolfje Weerwolfje tot die van De Grijze Jager. Ze zijn allemaal digitaal te vinden en te lezen. Technologie en lezen combineren? Check!

Cadeaukaart Efteling: een magisch dagje uit

Een cadeaubon voor een pretpark is het ideale geschenk voor kinderen die van avontuur en magie houden. Klaar voor een dagje uit vol plezier? Dan weet je wat te geven!

De Efteling Giftcard geeft kinderen toegang tot het leukste pretpark van Nederland: De Efteling. Dwaal door het sprookjesbos of overwin je angst bij een van de spannende achtbanen. Stop voor een gigantisch roze suikerspin of doe je tegoed aan de heerlijke poffertjes en stroopwafels. De Efteling biedt een magische ervaring met zijn sprookjesachtige attracties, entertainende shows en sfeervolle decor. Van de betoverende Droomvlucht tot de spectaculaire Baron 1898, er is altijd iets te beleven voor jong en oud.

En extra leuk: met een pretpark cadeaubon maak je meteen het hele gezin blij! Wedden dat deze dag nog lang in het geheugen gegrift zal blijven staan?

Donald Duck strips: de leukste en meest grappige verhalen

Voor de kleine lezers die van strips en tijdschriften houden, is een Lees! Cadeaukaart dan weer een ideaal geschenk. Met deze cadeaukaart worden kinderen welkom geheten in bijvoorbeeld de vrolijke en spannende wereld van Donald Duck en zijn vrienden.

Ontdek samen met je broertje, zusje, neefje of nichtje de knotsgekke capriolen van Donald, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, en natuurlijk zijn rijke oom Dagobert. Dankzij de luchtige en toegankelijke verhaallijnen versterken deze strips ook de leesvaardigheid van beginnende lezertjes

Of het nu gaat om een avontuur in Duckstad of een reis naar een verre planeet, elke strip brengt een nieuw en spannend verhaal boordevol kleurrijke illustraties en levendige personages. Perfect om de fantasie te stimuleren en ouders de kans te geven tijd door te brengen met hun kinderen: samen lezen en lachen om alle grapjes… Het is de perfecte invulling van wat family quality time!

 

Dankzij deze tips wordt het kiezen van een leuk cadeau voor een kinderverjaardag meteen heel wat eenvoudiger. Van de veelzijdige Intertoys kadokaart tot een magisch bezoek aan de Efteling, van de stimulerende boekenbon van bol.com tot fantasierijke avonturen samen met Donald Duck, er is voor elk kind wat wils. Bovendien geeft een cadeaubon een kind de vrijheid om zelf zijn of haar cadeautje uit te kiezen. Perfect om elke kinderverjaardag nog net dat tikkeltje leuker te maken! Happy to surprise!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!