Cadeaucard

Een cadeaucard is een synoniem voor giftcard. Het is een leuk cadeautje voor elke gelegenheid en voor iedereen. De card heeft de vorm van een bankpasje en vertegenwoordigt een bedrag waarvan de hoogte vooraf zelf gekozen kan worden. Het bedrag op de cadeaucard kan vervolgens besteed worden bij de uitgevende winkelketen. Een cadeaucard is daarmee een populair cadeau dat door steeds meer winkeliers wordt aangeboden. De ontvanger kan vervolgens dit tegoed gebruiken om naar het theater te gaan, uit eten te gaan of om zijn/haar eigen cadeau te kopen in de uitgevende winkel.
 

Altijd een gepast cadeau met een cadeaucard

Ook al ken je iemand nog zo goed, toch kan het zo zijn dat je per ongeluk een verkeerd cadeau geeft. Dit is vervelend en jammer voor de ontvanger, terwijl het voor jou geldverspilling is. Voorkom dit door een cadeaukaart cadeau te geven. De ontvanger kan nu zelf bepalen wat hij/zij er mee wilt doen. Omdat er heel veel verschillende soorten cadeaucards zijn, kun je rekening houden met de persoonlijke voorkeur van de ontvanger. Dit maakt het cadeau veel leuker om te geven in plaats van het geven van een enveloppe met contant geld. Zo heb je een persoonlijk cadeau, zonder het risico een totale misser te lopen met iets wat de ontvanger niet wilt hebben.
 

Verschil tussen cadeaucard en cadeaubon

De cadeaucard heeft veel gemeen met de cadeaubonnen die je in winkels kunt kopen, maar is toch wat anders. De cadeaubonnen uit winkels hebben allemaal verschillende formaten en zijn vaak van papier. De cadeaucard heeft het formaat van een bankpasje en is dus gemakkelijk in de portemonnee mee te nemen. Vaak komt het voor dat je in een winkel staat met een product dat je wilt hebben, maar dan kom je er achter dat je cadeaubon nog thuis ligt. Dankzij het handige formaat van de cadeaukaart zal dit je niet overkomen.

Bij aankopen met de traditionele cadeaubon krijg je ook nog eens geen wisselgeld. Bij de cadeaukaart is dat veel beter geregeld, want het resterende tegoed blijft gewoon op de pas staan. Ook is het erg gemakkelijk de cadeaucard te kopen, want via giftcards.nl is dat binnen een paar minuten gebeurd! Je kunt er een leuke verpakking bij uitkiezen en een persoonlijke tekst toevoegen.
 

De voordelen van een cadeaucard op een rij

Zijn populariteit dankt de cadeaucard aan de voordelen die het heeft:

Het bedrag op de cadeaucard hoeft niet inééns besteed te worden

De cadeaucard heeft de afmeting van een creditcard of bankpas

De meeste cadeaucards zijn onbeperkt geldig

Persoonlijker dan geld

 

Cadeaucard bestellen

Bestel hier je cadeaucard. Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je de kaart morgen al in huis!