Cadeaukaart

Cadeaukaart is een veel gebruikte term voor giftcard. Deze term schept ook veel verwarring, daarom gebruiken de meeste winkelketens tegenwoordig het woord ‘giftcard’ in plaats van cadeaukaart. Een cadeaukaart is een plastic pasje met daarop een bepaald tegoed. Dit pasje heeft veel verschillende soorten bestedingsmogelijkheden, zoals een cadeaukaart voor een diner, het theater of leuke winkels die hun eigen cadeaukaart hebben uitgegeven.

Voordelen van een cadeaukaart

Aan de cadeaukaart zitten belangrijke voordelen. Cadeaukaarten zijn er van diverse aanbieders en het is een populair cadeau omdat je iemand niet opzadelt met een ongewild cadeau. Hoe goed je iemand ook kent, het kan altijd zijn dat je een cadeautje voor iemand koopt waar deze niet echt blij mee is. Dit is niet alleen jammer en teleurstellend voor de ontvanger, maar het is ook verspilling van je geld! Daarbij is een cadeaukaart veel leuker dan het geven van geld, wat vaak bij het boodschappengeld in de portemonnee verdwijnt.

Je oplossing is dus een cadeaukaart! De cadeaukaart is een universeel cadeau waar de ontvanger zijn/haar favoriete cadeau mee kan kopen. Bovendien verdiep je je ook in de persoonlijke wensen van iemand door een cadeaukaart van een bepaalde winkel te geven. Dat is toch veel persoonlijker dan een handje geld, en je zult nooit meer een misser lopen met een ongewenst cadeau!
 

Verschil tussen een cadeaubon en cadeaukaart

De cadeaukaart lijkt best veel op de oude papieren cadeaubon, maar met een groot verschil. Op de cadeaukaart zit een magneetstrip, net zoals bij een pinpas, met daarop een tegoed. Bij een cadeaubon kun je vaak geen wisselgeld krijgen bij aankopen die een lager bedrag hebben dan de bon. Bij een cadeaukaart blijft echter het wisselgeld gewoon op de pas staan. Dat kan dan nog een andere keer gebruikt worden.

Daarmee is het ook nog eens heel erg gemakkelijk om een cadeaukaart te kopen. Want Giftcards.nl zorgt er voor dat je de kaart met het gewenste bedrag morgen al in huis kunt hebben! Je hebt de keuze uit een grote selectie aan leuke verpakkingen en je kunt er zelf nog een persoonlijke tekst op schrijven.

Je vrienden en familie krijgen dus nooit meer een cadeau waar ze niets mee kunnen. In plaats daarvan kun je ze nu blij maken met een cadeaukaart van Giftcards.nl.
 

Cadeaukaart bestellen

Bestel hier je cadeaukaart. Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb je de kaart morgen al in huis!