Eten & Drinken

Het lekkerste cadeau van Nederland!

Het is altijd leuk om iemand een fijn avondje uit of een lekkere lunch te geven. Daarvoor heeft Giftcards.nl een fijne selectie aan giftcards. Uit eten in een luxe restaurant of een lekker hapje met drankje cadeau doen? Giftcards.nl heeft de oplossing! Is de ontvanger zelf graag bezig? Dan hebben we ook de Kook Cadeaukaart. Hiermee kun je iemand zelf alle exclusieve ingrediënten kopen die ze willen, zodat ze dan lekker kunnen koken.

Restaurant cadeau doen

Ga gezellig samen uit eten met één van de restaurant giftcards. Denk daarbij aan de Diner Cadeau bon waarmee je bij meer dan 900 restaurants in Nederland terecht kan of geniet in één van sfeervolle restaurant met RestaurantCadeau. Het lekkerste cadeau is de VVV Dinercheque waarmee je kunt dineren of terrassen bij de lekkerste restaurants of je nou op zoek bent naar een gezellige middag of een romantische avond.

Hapje cadeau doen

Een leuke giftcard voor haar is de Giftfor2 – High Tea voor 2. Geniet van een vriendinnenmiddag met lekkere zoete en hartige hapjes in één van de knusse tearooms in Nederland. Een hapje en drankje combineren met een zenuwslopend avondje uit? Geef hem dan het Holland Casino Try-Out Pakket. Begin de avond met gratis entree, een hapje, drankje én €35 aan speelgeld. Houdt de ontvanger meer van een wijntje? Dan zit je vast goed als je de Wijn Cadeau geeft. Deze giftcard kun je besteden aan meer dan 400 wijnen via Abels Wijnen.

Geef het lekkerste cadeau van Nederland!
Lees meer
tracking pixel