GAMMA Cadeaupas

De GAMMA cadeaupas is het beste cadeau voor iedere klusser, iedereen die een nieuw huis heeft gekocht, gaat verbouwen, als bedankje voor het helpen bij het klussen of gewoon zomaar. Je kunt de giftcard besteden bij al de bouwmarkten in heel Nederland en kan je kiezen uit de vele klusproducten! De GAMMA cadeaupas is het leukste kluscadeau van Nederland en geschikt voor elke gelegenheid!

GAMMA Cadeaubon bestellen

Een GAMMA cadeaubon kun je eenvoudig en snel online bestellen op Giftcards.nl. Je kunt op de website kiezen uit meer dan 80 giftcards - waaronder de GAMMA cadeaupas. Selecteer de giftcard, de gewenste waarde en rond de bestelling af. Als je op werkdagen vóór 16.00 uur je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. De giftcard kun je besteden op het hele assortiment van de winkel.

Voor de echte doe-het-zelver of degene die druk bezig zijn met klussen is een GAMMA Cadeaupas het ideale cadeau. Op deze manier kun je de ontvanger van de giftcard een beetje hulp aanbieden. De cadeaubon komt van pas bij het verbouwen van de badkamer, het leggen van een nieuwe vloer, het opnieuw inrichten van je woonkamer en nog veel meer.

Dit handige cadeau kun je gebruiken om je aankopen af te rekenen bij de kassa’s in de winkels. Op het moment is het nog niet mogelijk om online te betalen met de giftcard. Je kunt op de website van de bouwmarkt kijken voor meer informatie over deze giftcard. De GAMMA Cadeaupas is altijd onbeperkt geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de GAMMA Cadeaupas inleveren?


De GAMMA Cadeaupas is te gebruiken in één van de vele GAMMA bouwmarkten in Nederland. Voor vestiging bij jou in de buurt kan je kijken op de website van GAMMA.

Hoe werkt de GAMMA Cadeaupas?


Met de GAMMA Cadeaupas kan je bij alle GAMMA bouwmarkten in Nederland producten afrekenen. Tijdens het betalen geef je de GAMMA Cadeaupas aan de kassa-medewerker die de Cadeaupas met een unieke barcode scant. Wanneer het af te rekenen bedrag lager is dat het saldo wat op je GAMMA Cadeaupas staat blijft het resterende tegoed staan. Het tegoed op de Cadeaupas is in delen te besteden.
Is het af te rekenen bedrag hoger dat het tegoed op je GAMMA Cadeaupas kan je op een andere manier bij betalen.

Hoe lang is de GAMMA Cadeaupas geldig?


Het tegoed op de GAMMA Cadeaupas is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed in alle GAMMA bouwmarkten in Nederland.
tracking pixel