Giftfor2 - Etentje voor 2

De Giftfor2 –Etentje voor 2 is het cadeau om samen van een culinaire avond te genieten. Met deze giftcard kan je kiezen uit een reservering voor een etentje voor twee bij diverse restaurants in Nederland en België. Oosters, Italiaans, Frans of Spaans? Met de Giftfor2 giftcard kan je samen genieten van een heerlijk hoofdgerecht in een prachtig restaurant in een gezellig dorpje of bruisende stad! Giftfor2 – Etentje voor 2 is geldig voor 2 personen!

Diner cadeau voor twee online bestellen

Dit heerlijke cadeau geeft de ontvanger van de giftcard een keuze uit een verrukkelijk diner voor twee personen. Je kunt genieten van een heerlijk hoofdgerecht. Met deze giftcard ligt de keuze helemaal bij jullie. De dinercheque is te besteden bij één van de deelnemende locaties in Nederland en België. Houd jij van Italiaans eten of ben je juist dol op de Oosterse keuken? Met de giftcard kun je terecht bij vele verschillende restaurants zodat er altijd wel een naar smaak bij zit.

De Giftfor2 giftcard is in te wisselen op de website. Je voert de unieke code in zodat alle beschikbare locaties direct getoond worden. Bij deze deelnemende restaurants kun jij je diner cadeau inwisselen. Kies voor het restaurant waar jij naartoe wilt en maak een reservering. Direct na het reserveren ontvang je een bevestiging per e-mail. Neem deze bevestiging mee als betaalbewijs voor jouw etentje.

Let op: deze giftcard is tot één jaar na uitgifte geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Giftfor2 - Etentje voor 2 inleveren?


Giftfor2 - Etentje voor 2 is in te leveren je op de website van Giftfor2.

Hoe werkt Giftfor2 - Etentje voor 2?


Met de Giftfor2 -Etentje voor 2 Giftcard kan je op de website van Giftfor2 een heerlijk restaurant uit kiezen om met 2 personen van een smaakvolle avond te genieten. Op de Giftfor2 website vul je het unieke kaartnummer in die op je Giftfor2 - Etentje voor 2 Giftcard staat en kan je de keuze maken uit alle restaurants die beschikbaar zijn. Reserveer vervolgens telefonisch bij het desbetreffende restaurant. Bij aankomst lever je de Giftfor2 Giftcard in en kan je genieten van de belevenis!

Hoe lang is Giftfor2 - Etentje voor 2 geldig?


De Giftfor2 -Etentje voor 2 Giftcard is standaard een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.
tracking pixel