Lezen

Het perfecte leescadeau

Lezen is een hele populaire hobby: het ontspant en kan je meevoeren naar een geheel nieuwe wereld vol fantasie. Maar dan moet het natuurlijk wel het goede boek zijn. Als je op zoek bent naar het perfecte leescadeau voor de boekenliefhebber, dan zit je in deze categorie goed! Je geeft geen boek cadeau maar een giftcard waarmee ze zelf hun favoriete boek kunnen uitzoeken. Zo voorkom je dat je de plank misslaat met het verkeerde boek!

Een boek cadeau geven

Met een ruim assortiment aan verschillende giftcards heb je op Giftcards.nl het perfecte lees cadeau zo gevonden. Een ideale boek cadeau is bijvoorbeeld de giftcard van Boekenbon Cadeaukaart. Hiermee kun je online de leukste boeken bestellen bij zowel boekhandels als webshops. Met de Bol.com cadeaukaart of de Bijenkorf CadeauCard geef je een algemenere giftcard. De ontvanger kan dan niet alleen kiezen uit vele boeken, maar ook uit verschillende multimedia producten, elektronica en meer!

Een tijdschrift cadeau geven

Zijn boeken niet precies wat je zoekt? Misschien wil je liever iemand blij maken met een tijdschrift. Geen probleem, Giftcards.nl helpt jou hierbij! Door bijvoorbeeld de Nationale Tijdschriftenbon of Geefeenblad giftcard cadeau te geven, kan de ontvanger zelf een tijdschrift kiezen waar hij of zij (tijdelijk) een abonnement op wil.

Met een cadeaukaart uit de categorie Lezen geef jij altijd het goede boek cadeau!
Lees meer
tracking pixel