Nationale Musical Card

De Musical card was voorheen De Nationale Musicalbon. Met deze giftcard kan je iemand een onvergetelijke avond geven met een bezoek aan één van de musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. De giftcard is geldig voor alle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties die nu in het theater spelen of voor toekomstige musicals. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een musicalliefhebber, dan is deze musical cadeaubon een prima alternatief.

Musical cadeaubon online kopen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een musicalliefhebber? Geef dan een musical cadeau! Met de Musical Card kan de ontvanger zelf bepalen naar welke musical hij of zij wilt. Op Giftcards.nl kun je deze giftcard online kopen vanaf €5. Met een musical cadeaubon geef je iemand een onvergetelijke avond vol plezier cadeau.

Je hebt de keuze uit alle lopende en toekomstige musicals en theatervoorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties. Joop van den Ende produceerde vele bekende (langlopende) theaterproducties zoals The Lion King, Miss Saigon, Aida en Wicked. Er draaien jaarlijkse meerdere musicals en theatervoorstellingen zodat er altijd wel een show is die jij graag zou willen zien. Op de website van de Musical Card vind je meer informatie over deze giftcard en voor welke shows je de cadeaukaart op het moment kunt inwisselen.

De Musical Card kun je inleveren bij de kassa’s van onder andere het Circustheater, World Forum Theater en RAI Theater. Maar je kunt de giftcard ook inleveren tijdens telefonische reserveringen bij Eventim (Voorheen See Tickets). De Musical Card is onbeperkt geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 80+ giftcards en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Musical Card inleveren?


De Musical Card kan telefonisch worden ingewisseld bij Eventim voor een theaterproductie van Joop van den Ende Theaterproducties. Het telefoonnummer van Eventim, 0900 - 1353 (45 cpm), is 7 dagen per week van 10.00u tot 22.00u bereikbaar.

De Musical Card kan ook worden ingewisseld bij de kassa's van het DeLaMar Theater te Amsterdam, het Circustheater te Scheveningen, het Beatrix Theater te Utrecht, World Forum Theater te Den Haag, RAI Theater te Amsterdam en de Theater Fabriek te Amsterdam.

Hoe werkt de Musical Card?


De Musical Card kan worden ingewisseld voor theaterproducties van Joop van den Ende Theaterproducties. De Musical Card kan bij telefonische reservering bij Eventim worden ingewisseld. Vermeld bij de reservering het unieke kaartnummer van de Musical Card samen met de code onder de kras laag die je op de achterzijde van de giftcard kan vinden.

Wanneer je aan de kassa van een van de aangesloten theaters een toegangskaart koopt kan je daar de Musical Card inleveren.

Wanneer je niet de volledige waarde van de Musical Card gebruikt blijft het resterende bedrag voor je gereserveerd bij Eventim.

Hoe lang is de Musical Card geldig?


De Musical Card is onbeperkt geldig en kan worden ingewisseld voor theaterproducties van Joop van den Ende Theaterproducties.
tracking pixel