Exclusieve samenwerking tussen BioscoopCadeau en Pathé Terug naar het overzicht
09-04-2015:

Exclusieve samenwerking tussen BioscoopCadeau en Pathé

De grootste bioscoopketen van ons land heeft besloten om zich terug te trekken uit de Nationale Bioscoopbon. Vanaf nu kun je de Nationale Bioscoopbon niet meer inleveren bij de ketens van Pathé. Gelukkig kun je wel bij de keten terecht met het vernieuwde BioscoopCadeau. Pathé en BioscoopCadeau zijn namelijk een exclusieve samenwerking aan gegaan.

De Nationale Bioscoopbon inleveren

Binnenkort wordt de Nationale Bioscoopbon ondergebracht onder een nieuwe stichting. De bioscopen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten kunnen zelf bepalen of ze mee willen doen met de stichting. Pathé heeft echter een samenwerking met BioscoopCadeau.Dit betekent dat je Nationale Bioscoopbonnen die je hebt gekocht na 1 april, niet meer kunt inleveren bij Pathé. Bonnen gekocht voor deze datum kun je nog wel inleveren.

Een nieuw BioscoopCadeau met Pathé

Pathé laat de Nationale Bioscoopbon achter zich en gaat samenwerken met BioscoopCadeau. Hiermee wordt BioscoopCadeau de enige cadeaukaart die je kunt gebruiken bij Pathé. Dit vraagt natuurlijk om een nieuw design. De nieuwe Bioscoopbon ziet eruit als een echt ticket in de vertrouwde blauwe BioscoopCadeau kleur. Hoewel je op BioscoopCadeau alleen het Pathé logo ziet staan, kun je deze bioscoopbon ook inleveren bij enkele bioscopen van kleine ketens. Bezoek de website van BioscoopCadeau voor een compleet overzicht. Heb je een oude BioscoopCadeau giftcard thuis liggen? Deze kun je vanzelfsprekend nog inleveren bij bovenstaande ketens en tot 1 december ook bij JT bioscopen.

Geen bioscoopbezoek is compleet zonder popcorn

Gelijk aan BioscoopCadeau is ook BioscoopCadeau Compleet uit te geven bij Pathé en andere aangesloten theaters. Vind jij ook dat een bezoek aan de bioscoop niet compleet is zonder popcorn? Verras iemand dan met BioscoopCadeau Compleet. De ontvanger kan dan niet alleen genieten van de nieuwste films, maar krijgt ook een gratis kleine popcorn en frisdrank! Als je het nieuwe ontwerp koopt staat de term “Compleet” niet meer op de kaart, maar staat onderaan het kaartje dat de ontvanger frisdrank en popcorn ontvangt.

Pak de Bioscoopagenda erbij, kies een leuke film uit, verras een vriend of familielid met de BioscoopCadeau giftcard en ga samen naar Pathé!

Bekijk BioscoopCadeautracking pixel