Giftcards.nl heeft de website verbeterd! Terug naar het overzicht
28-10-2014:

Giftcards.nl heeft de website verbeterd!

Om het bestellen van cadeaukaarten zo makkelijk mogelijk te maken, zijn er verschillende verbeteringen aangebracht op Giftcards.nl. De website is nu overzichtelijker door onder andere een simpelere navigatiebalk op de homepagina. Maar ook het compleet maken van jouw cadeau is veranderd. Er is een extra stap in het bestelproces toegevoegd zodat jij heel eenvoudig een geschenk of leuke cadeauverpakking bij je giftcard kan doen. Het juiste cadeau voor hem of haar vind je op Giftcards.nl.

Overzichtelijk bestellen op Giftcards.nl
Het bestellen van giftcards is heel simpel dankzij het overzichtelijkere design en de toevoeging van een extra stap in het bestelproces. Maar geen zorgen, de vertrouwde website van Giftcards.nl is niet helemaal verdwenen. In grote lijnen is de website nog hetzelfde. De kleuren en indeling van de homepagina zijn onveranderd gebleven. Wat wel veranderd is, is de overzichtelijkere navigatiebalk boven aan de homepagina. De informatiepagina’s zijn in aantal verminderd om een zo duidelijk mogelijk overzicht te creëren. Je kunt nu kiezen uit de pagina’s cadeaukaarten, geschenken, gelegenheden en zakelijk. Overige informatie over het bestellen van een giftcard is onderaan elke pagina te vinden. Hier vind je ook de social media van Giftcards.nl en het nieuwe onderdeel ‘nieuws’.

Giftcards online kopen
Giftcards online kopen kan gemakkelijk en snel bij Giftcards.nl. Dankzij het vernieuwde overzicht en de verbeteringen op de website heb jij voor je het weet je bestelling geplaatst. Kies uit één van de vele cadeaubonnen en selecteer het gewenste bedrag. Vervolgens heb je de optie om een cadeauverpakking of geschenk aan je bestelling toe te voegen. Vul hierna je gegevens in en kies het afleveradres. Als jouw betaling is ontvangen, wordt jouw bestelling gereed gemaakt voor verzending. Dit gebeurt dezelfde dag, wanneer je op werkdagen vóór 16.00 uur je bestelling plaatst, of de eerstvolgende werkdag. Je bestelling wordt bezorgd op het opgegeven afleveradres.tracking pixel