Verzilver uw Keuze Giftcard voor een e-voucher of een fysieke cadeaukaart

De Keuze Giftcard is te verzilveren voor 100+ gift cards. 

E-vouchers

Een groot deel van de kaarten die u kunt uitkiezen met uw Keuze Giftcard zijn beschikbaar als e-voucher. Dat wil zeggen dat als u een cadeaukaart kiest die als e-voucher beschikbaar is, dat u deze dan binnen enkele minuten per mail ontvangt! Zo kunt u vrijwel direct gebruik maken van de door u gekozen cadeaukaart. Start meteen met shoppen bij bijvoorbeeld bol.com, Douglas, de Bijenkorf of Zalando! 

Fysieke Cadeaukaarten

Een ander deel van onze cadeaukaarten zijn helaas niet beschikbaar als e-voucher. Kiest u een cadeaukaart welke niet beschikbaar is als e-voucher? Dan versturen wij deze binnen 5 werkdagen naar het door u opgegeven verzendadres. In tegenstelling tot het kiezen van een e-voucher moet u dus een aantal werkdagen wachten voordat u uw fysieke cadeaukaart in handen heeft.

Goede doelen

Kiest u liever geen cadeaukaart, maar wilt u graag een Goed Doel steunen? Dat kan ook! In het verzilverproces heeft u namelijk de mogelijkheid om het volledige bedrag over te laten maken naar één van de grote 7 Goede Doelen. Er kan onder andere gedoneerd worden aan CliniClowns, WarChild, Reumafonds, KNGF geleidehonden, KWF Kankerbestrijding, UNICEF en Natuurmonumenten.