maandag, 31 januari, 2022

De horeca is weer open!

In sommige gevallen weet je niet hoe erg je iets mist, totdat je het niet meer hebt. Dat hebben we denk ik allemaal wel ervaren, toen de horeca wederom gesloten was. Des te blijer is iedereen nu dat we weer gezellig een hapje buiten de deur kunnen eten. Want man wat hebben we het gemist! Nu kunnen we weer zonder op de klok te moeten kijken, genieten van een culinair diner in een goed restaurant. Laten we dus even stilstaan bij dit heugelijke moment en de heropening van de horeca eens goed vieren door elkaar te trakteren op een etentje of een goede dinerbon.
Bij giftcards.nl hebben wij voor deze gelegenheid een hele goede cadeautip, namelijk Diner Cadeau! Deze populaire diner cadeaukaart is dit jaar ook nog eens voor de vijfde keer verkozen tot Giftcard van het Jaar, in de categorie ''Eten & Drinken''. Nog meer reden dus voor een (klein) feestje. Lees hieronder alles over de winnende dinerbon en verras iemand met een heerlijk etentje in zijn of haar favoriete restaurant!

Diner Cadeau

De horeca is weer open en precies op dit moment werd Diner Cadeau uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar. Alsof het zo had moeten zijn! Laten we het er nu eens extra van nemen. Verras je geliefde, een familielid of een vriend met de populairste dinerbon van Nederland. Trakteer hem of haar op een heerlijke maaltijd in een restaurant naar keuze. Diner Cadeau kan worden ingewisseld bij meer dan 3250 restaurants verspreid door het hele land! Deze verschillende restaurants zijn allemaal geselecteerd op hun hoge, culinaire niveau en gezellige sfeer. Het zal voor de gelukkige ontvanger dan ook geen moeilijk opgave zijn om een restaurant uit te zoeken dat geheel voldoet aan zijn of haar smaak. Diner Cadeau is eigenlijk altijd een cadeau dat zeer goed ontvangen wordt, maar vooral nu heb je met dit geschenk gegarandeerd succes! Bestel 'm nu en laten we met z'n allen weer goed gaan genieten van het lekkerste eten in de beste restaurants!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!

ZAKELIJKE BESTELLING?
Benieuwd naar meer informatie over zakelijke bestellingen?
Kijk dan op www.giftcards.nl/nl/zakelijk en ontvang een offerte op maat binnen een uur!
Ook voor gepersonaliseerde cadeaukaarten, feestelijke verpakkingen en andere leuke extra's ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag verder!