vrijdag, 19 januari, 2024

Een cadeaubon geven? Zo maak je ‘m mega persoonlijk

Jij wil een cadeaubon geven, alleen… is dat niet een beetje onpersoonlijk? Het antwoord is: nee, helemaal niet. Zeker niet dankzij onze 7 tips om je cadeaubon een mega persoonlijke touch te geven. Met enkele kleine aanpassingen tover jij je cadeaubon om tot een buitengewoon doordacht geschenk. Van een handgeschreven notitie tot het plannen van een leuke ervaring samen, ontdek hoe jij van een cadeaubon een geschenk maakt dat in het geheugen gegrift blijft staan. Ready to surprise? Lees dan snel verder!

Tip 1: kies iets dat bij de interesses en persoonlijkheid van je dierbare past

Het aanbod cadeaubonnen is eindeloos… Er zijn cadeaubonnen voor beautylovers, sporters, werknemers, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, leraren enz. Net zoals elke cadeaubon uniek is, is elke persoon dat ook. Denk voordat je een giftcard schenkt dus na over de persoonlijkheid en interesses van de persoon die jij wil verrassen

Is het iemand die heerlijk alle zorgen van zich af wil laten glijden tijdens een ontspannen dagje in de sauna? Of eerder iemand die net staat te springen om te gaan bungeejumpen? Gaat zijn of haar hart sneller kloppen van lekker eten? Of net van een nieuwe outfit? Zie je hem vooral met een goed boek in de handen op de bank ploffen? Of haar net de sportschoenen aantrekken om nog een rondje te gaan rennen? 

Wie je ook blij wil maken, er is een cadeaubon voor iedereen! Én met de juiste cadeaubon toon je meteen ook hoe goed je de persoon in kwestie kent. Dubbele win!

Tip 2: geef een Keuze Cadeaukaart

Maak elk moment onvergetelijk met de Keuze Cadeaukaart: de absolute kampioen onder de geschenken! Of je nu een spetterend verjaardagsfeestje in het vooruitzicht hebt, je geweldige moeder wil verwennen op Moederdag, of je lief wil verrassen op Valentijnsdag, jij hebt het perfecte geschenk in handen. 

Dankzij de Keuze Cadeaukaart wordt het geven van cadeaus niet alleen makkelijk, maar ook waanzinnig leuk! Welk moment maak jij onvergetelijk?

Tip 3: zorg voor een leuke of originele verpakking

Jij wil een cadeaubon die zegt ‘ik heb je graag’. Of je nu je lief, mama, buurvrouw of beste vriend wil bedanken. Het is fijn om geapprecieerd te worden. De eerste indruk begint bij het begin, namelijk de verpakking! Besteed daarom aandacht aan hoe je je cadeaubon wil presenteren. 

Gebruik een mooie enveloppe of doos en voeg enkele versieringen toe. Voor een leuke retrolook kan je oud krantenpapier gebruiken om je cadeaubon in te verpakken. Met als finishing touch een gigantische rode strik rond. Simpel, maar toch uniek! Of, om het nog persoonlijker te maken: scheur enkele pagina’s uit zijn of haar favoriete magazine. Of print de pagina’s van hun favoriete boek uit als cadeaupapier. Een met liefde verpakt cadeautje straalt dat meteen ook uit!

 

Tip: wij hebben ook leuke en orginele verpakkingen wat je kan toevoegen aan je bestelling!

Tip 4: voeg een foto toe aan de cadeaubon

Wat brengt er sneller een glimlach op het gezicht dan een vrolijke foto? Maak je cadeaubon extra persoonlijk door er een foto aan vast te maken met een paperclip. Of door een foto toe te voegen aan de envelop waarin je de giftcard steekt. 

Dat kan een afbeelding zijn die bij het thema past, zoals een grappige bookish meme bij een Boeken Cadeau. Of gewoon een mooie foto van een fijne, gedeelde herinnering. Waarvoor je ook kiest, een foto maakt een cadeaukaart meteen zo veel persoonlijker. Instant unieke giftcard? Check!

Tip 5: voeg een kleine attentie toe aan de cadeaubon

Iets anders om aan de cadeaubon toe te voegen, is een kleine attentie. Of dat nu een rode roos voor je geliefde is, een stukje marsepein voor die ene buur of een flesje bier voor je collega, een kleine attentie maakt je geschenk nog net dat tikkeltje persoonlijker.  

Als je nog een stapje verder wil gaan, kan je kiezen voor iets in hetzelfde thema als de cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan twee mooie wijnglazen bij een Wijn Cadeaukaart. Of een zakje popcorn of M&M’s bij een Nationale Bioscoopbon

En voor de koningen van persoonlijke cadeaus, is er de optie om een leuk DIY-element aan de cadeaubon toe te voegen. Van een zelfgebakken cake tot een mini boeketje droogbloemen, je kan werkelijk alle kanten op!

Tip 6: plan een leuke ervaring samen

Je kan een cadeaubon ook persoonlijk maken door voor een leuke belevenis te kiezen die jullie samen kunnen doen! Van een stukje taart eten in een gezellige koffietent over een dagje rollercoasters uittesten in het pretpark of een citytrip die jullie allebei al lang van jullie bucketlist willen schrappen… Of je nu kiest voor een etentje, een filmavond of een dagje uit, met zo’n cadeaubon laat je weten hoe fijn je het vindt om samen tijd door te brengen. 

Quality time, here we come!

Tip 7: voeg een handgeschreven notitie toe aan de cadeaubon

Last but not least… een handgeschreven briefje maakt elk cadeau extra speciaal. Schrijf neer waarom je juist voor deze cadeaubon hebt gekozen of vertel waarom die persoon zoveel voor je betekent. Een persoonlijke boodschap maakt elke giftcard van onschatbare waarde en wordt bovendien vaak bewaard als aandenken

Hoe je jouw cadeaubon ook een persoonlijk tintje geeft, jouw uniek geschenk valt zonder twijfel in de smaak! En zo’n persoonlijk cadeau is meteen ook extra leuk om te geven. Happy to surprise!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!