vrijdag, 2 februari, 2024

GiftForYou - Lunch: onze 10 favoriete lunchadressen

Een middag gevuld met culinaire verrassingen, van een knapperig broodje tot verse soep of een gezonde salade. Dankzij jouw GiftForYou - Lunch cadeaukaart geniet je met twee personen van een lekkere lunch. Perfect om je dierbare te verrassen of gewoon samen te genieten van een heerlijke maaltijd. Er is dan ook voor ieder wat wils: van een hip restaurant in hartje Rotterdam tot een knus eethuis in Delft. Ontdek hieronder de 10 leukste plaatsen waar je jouw GiftForYou - Lunch cadeaukaart kan besteden. Klaar om jouw smaakpapillen te verwennen?

Hoe GiftForYou - Lunch besteden?

Een GiftForYou - Lunch cadeaukaart besteden is ontzettend eenvoudig. Je kan in slechts enkele muisklikken de bon online kopen. Deze is meteen geldig bij alle deelnemende restaurants. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Het etablissement van jouw keuze contacteren en je plekje reserveren. Daarna geniet je van een heerlijke lunch en overhandig je jouw bon bij het betalen van de rekening. Easy peasy, lemon squeezy!

Top 10 GiftForYou lunchadressen

Hoera, je hebt een GiftForYou - Lunch voor twee cadeau gekregen! Nu alleen nog kiezen waar je jouw bon wil besteden. Je hebt keuze uit tal van deelnemende locaties, verspreid door heel Nederland. Zo kan je nieuwe plaatsen ontdekken of trouw naar jouw favoriete plek gaan. Van een traditionele maaltijd in een authentiek lokaal café tot een trendy gerecht in een stijlvol restaurant in het hart van de stad. Van een romantisch etentje met je geliefde tot een gezellig uitje met vrienden. Waar je ook naartoe gaat, met wie je ook van het eten geniet, er wacht je zonder twijfel een bijzonder smaakvolle middagervaring!

 

Hieronder zetten we alvast onze 10 favoriete lunchadressen op een rijtje:

  1. Loos in Rotterdam: Ga lunchen in een klassieke brasserie met een sfeervol interieur. Onze aanrader? De uitstekende koffie, de traditionele croque monsieur en de zalmcarpaccio. 

  2. Anne & Max in Delft: Dit lunchadresje is perfect om te genieten van biologische gerechten in een gezellige, huiselijke omgeving. Probeer zeker eens hun beroemde avocado toast of een van de verse, seizoensgebonden salades.

  3. Café Van Bommel in Maastricht: Wie een levendige sfeer zegt, zegt Café Van Bommel! Geniet van heerlijke lunches en een gezellige middag uit. Hier ontdek je stevige lunchgerechten zoals luxe broodjes met huisgemaakte spreads en een selectie van lokale kazen.

  4. Hello My Friend in Den Bosch: Dit hip en trendy café staat bekend om zijn innovatieve en smaakvolle lunch creaties. Probeer het eclectisch menu met lunchgerechten zoals Aziatisch geïnspireerde bao buns en unieke veganistische opties.

  5. Bar Restaurant Pavlov in Den Haag: Zoek je een stijlvol restaurant dat een mix van klassieke en moderne gerechten serveert, zoals de truffelrisotto en de Pavlov burger? Dan ben je hier aan het juiste lunchadres! 

  6. Restaurant Vet Gezond in Leiden: Deze unieke lunchplek richt zich op gezonde en voedzame maaltijden. Perfect voor wie zin heeft in smoothie bowls, versgeperste sappen en voedzame wraps.

  7. Caffe Milo in Amsterdam: Op deze levendige locatie met een coole urban vibe lunch je heerlijk ontspannen met vrienden. Onze tip? Proef zeker eens van de Eggs Benedict of pannenkoeken met vers fruit!

  8. Restaurant Bleu in Amsterdam: Een intieme, romantische lunchplek met focus op de Franse keuken? Neem je date mee naar Restaurant Bleu en probeer een Franse bistro klassieker, zoals steak frites of coq au vin. 

  9. El Vino in Amsterdam: Liefhebbers van de Mexicaanse keuken kunnen hier de vingers aflikken! Proef van verschillende Mexicaanse specialiteiten: van wraps, nacho's en guacamole tot de heerlijk malse Argentijnse biefstukken.

  10. Heerlijk Lokaal in Apeldoorn: Dit charmante lunchadres biedt lokale producten en seizoensgebonden gerechten. Ga je voor de Black Angus burger of toch voor de knoflook gamba's? Wat een keuzestress!

Lunch voor twee? Da’s twee keer zoveel plezier!

Een jubileum vieren? Iemand op zijn verjaardag verrassen? Of in de bloemetjes zetten voor haar harde werk? De GiftForYou - Lunch is de perfecte manier om koppels of vrienden te plezieren. Zo kunnen ze samen genieten van heerlijke gerechten in een gezellig kader. Dit is het moment waarop ze samen tijd kunnen doorbrengen en herinneringen creëren. Heerlijk ontspannen, lachen én genieten? Check, dat kan allemaal dankzij jouw cadeau!

 

Zelf een GiftForYou - Lunch ontvangen? Breng een zonnige middag door op het terras van Bar Restaurant Pavlov in Den Haag en smul van een heerlijk verfijnde lunch. Of kies net voor de huiselijke sfeer en het biologische eten van Anne & Max in Delft. Er is meer dan genoeg keuze! Of je nu kiest voor een stijlvol restaurant in het hart van de stad of een knusse bistro bij jullie om de hoek, de GiftForYou - Lunch is veelzijdig genoeg om aan elke smaak te voldoen.

 

Klaar voor een onvergetelijk culinair avontuur?