dinsdag, 24 mei, 2022

Zoek niet verder voor een origineel cadeau voor Vaderdag!

Na alles wat mijn vader voor mij gedaan heeft, is het niet meer dan logisch dat ik bij speciale gelegenheden aan hem denk. Juist om die reden vind ik Vaderdag een belangrijke dag om hem te laten weten dat hij de meest fantastische papa is die er op de wereld rondloopt. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want ik heb eigenlijk geen idee waar ik hem het meest blij mee maak. Herkenbaar?

Hoe vind je hét ultieme Vaderdag cadeau?

Om je een beeld te geven: mijn vader vindt alles leuk en aardig. En dat maakt het lastiger een geschikt cadeau te vinden voor zijn Vaderdag. Om erachter te komen waar ik hem echt blij mee kon maken, dook ik het internet op. Als je daar gericht zoekt, kom je ver, maar als je net als ik inspiratieloos bent, is het lastig zoeken naar een origineel Vaderdag cadeau. Tot ik op de website van giftcards.nl terecht kwam. Er blijkt zoveel keus in cadeaubonnen te zijn, dat ik het eigenlijk nooit fout kan doen bij mijn vader. En daarom is dit mijn tip voor jouw ultieme Vaderdag geschenk!

Top 3 Vaderdag cadeaus

Er is voor elk cadeau wel een cadeaukaart te vinden. Voor sportieve vaders, klussende vaders, voor lezende papa’s of gadgetliefhebbende én modebewuste mannen. Om je te helpen de juiste keuze te maken uit al die verschillende giftcards, geef ik je een top 3 van meest favoriete giftcards op deze site:

1. Vader Keuze Cadeaukaart

Deze giftcard is echt een uitkomst. Het is niet één cadeaukaart, want eigenlijk geef je meer dan 150 cadeaukaarten. De Vader Keuze Cadeaukaart is er speciaal voor vaders zoals de mijne: die alles leuk en aardig vinden. De cadeaukaart is inwisselbaar voor zoveel andere cadeaubonnen dat hij er altijd wel mee slaagt. Denk aan giftcards van o.a. Nike, Zalando, Coolblue, de MediaMarkt, Diner Cadeau en Hotel Giftcard. Een echte allemansvriend dus deze Vader Keuze Cadeaukaart!

2. Bol.com Cadeaukaart

In de winkel van ons allemaal struin ik zelf ook graag rond. Je vindt er van alles, van boeken tot elektronica en van sportattributen tot alles voor de doe-het-zelf vader. Ook jouw vader vindt hier met zijn Bol.com Giftcard vast een cadeau waar hij heel blij van wordt.

3. Diner Cadeau

Of je vader nu houdt van spareribs, pasta of chinees, met de Diner Cadeau maak je er zeker een geslaagd Vaderdag cadeau van. Deze giftcard is in te wisselen bij meer dan 3.000 restaurants in heel Nederland en dus vind je vader er altijd wel een lekker restaurant mee voor lunch of diner.

Geen tijd voor een bezoek?

Woont je vader aan de andere kant van het land en heb je geen tijd voor een bezoek op Vaderdag? Laat je giftcard dan lekker bezorgen. Kies `m uit op de website, schrijf een persoonlijke boodschap en laat de cadeaukaart vrolijk inpakken. Dan wordt jouw cadeautje gewoon bij hem thuisbezorgd. Bestel je voor 17.00 uur, dan gaat je giftcard nog dezelfde dag op de post!

Zit de kadobon van jouw keuze hier niet tussen en wil je je vader een andere tegoedbon geven? neem dan een kijkje in ons complete aanbod van meer dan 200 cadeaukaarten. Je vindt er giftcards voor elk soort cadeau: van huis en tuin tot sport, een weekendje weg en beauty! Wat je ook doet: vergeet je vader niet te verrassen!