woensdag, 24 januari, 2024

De 10 leukste cadeautips voor een ware fashionlover

Jij zoekt een cadeautje voor iemand die altijd tiptop gekleed is, met een mond-dropt-naar-beneden-kleerkast en een gevoel voor stijl waar zelfs Coco Chanel jaloers zou van worden. Iets waarmee je de ware fashionqueen of fashionking in je leven kan verrassen. Alleen, wat dan? Geen paniek! Hieronder delen we de 10 leukste cadeautips voor fashionlovers. Klaar om het hart van modeliefhebbers meteen heel wat sneller te laten kloppen? Lees dan snel verder!

Fashioncadeau 1: statement sieraden

Echte fashionista’s willen niet in de schaduw staan. Ze willen net stralen en opvallen met hun tot in de puntjes verzorgde en met passie uitgekozen outfit. De kleren maken de… nou, iedereen eigenlijk. Het enige wat nog ontbreekt? Een statement sieraad om de show te stelen. Van grote oorbellen over een opvallende halsketting tot een unieke armband. Er is een sieraad voor elke modeliefhebber en in elke modestijl!

Zelf met iets minder gevoel voor mode geboren? Of breekt het angstzweet je al uit bij zoveel keuzestress? De Siebel Juweliers Cadeaukaart is jouw redder in nood! Hier wordt elke fashionlover instant vrolijk van.

Fashioncadeau 2: een nieuwe handtas

Het modecadeau waar je nooit fout mee kan doen bij een fashionlover: een nieuwe handtas! Of je nu voor een tijdloze klassieker gaat of het laatste nieuwe model, er is altijd die ene perfecte handtas die elke outfit next level maakt. 

Geen idee welk merk, welke kleur of welke grootte je moet kopen? Dan is de Winkelcheque precies wat jij nodig hebt! Oef, fashioncrisis vermeden.

Fashioncadeau 3: een abonnement op een modetijdschrift

Eerst en vooral: een modetijdschrift biedt een schat aan informatie! Hallo nieuwste trends, stijlvolle looks en innovatieve ontwerpen. Hier haalt elke fashionlover de mosterd vandaan. Bovendien is het heerlijk om door de papieren pagina’s te kunnen bladeren en tegelijkertijd op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de modewereld. 

Daarnaast is een mooi modetijdschrift de perfecte eyecatcher in het interieur van een fashionlover. Ideaal om die elegante koffietafel verder op te smukken of een bureau te stijlen.

Fashioncadeau 4: een dagje winkelen

Is er voor een fashionlover iets leukers dan een hele dag van winkel naar winkel kuieren? Stel als geschenk een shopdagje samen met cadeaubonnen van zijn of haar favoriete modewinkels

Denk bijvoorbeeld aan een C&A cadeaubon, cadeaubon Nike, H&M cadeaukaart, Primark gift card, Zara cadeaubon, Footlocker cadeaukaart, Adidas cadeaukaart, Shoeby giftcard, cadeaukaart Hunkemoller enz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fashioncadeau 5: een fashion boek

Een koffietafelboek vol inspirerende modefoto's en achtergrondverhalen, welke modeliefhebber wordt daar nu niet blij van? 

Kies voor een modeboek met een prachtige cover dat meteen ook een prachtige interieurtoevoeging vormt. Of speel op veilig en geef een Nederlandse Boekenbon cadeau. Zo kunnen ze lekker zelf kiezen naar welk boek hun modehart uitgaat.

Fashioncadeau 6: een heerlijk parfum

Stijl beroert alle zintuigen. Van elegante stoffen die zacht op de huid vallen tot een heerlijk geurtje om de look compleet te maken. Een vleugje parfum maakt deel uit van de meeste ochtendrituelen. Tijd dus om in de wondere wereld te duiken van de subtiele noten van bloemen, kruiden of houtachtige tonen. 

Een zorgvuldig uitgekozen parfum is als de finishing touch van een meesterwerk. Liever niet zelf kiezen? De ICI Paris XL cadeaukaart got you covered!

Fashioncadeau 7: duurzame mode

Wil je iemand die zowel mode- als milieubewust is verrassen? Kies dan voor een origineel en duurzaam fashioncadeau! Jouw musthave? De Sustainable Fashion Giftcard. Hiermee kan de gelukkige modeliefhebber bij meer dan 80 (web)winkels terecht. Van duurzame mode bij het tassenlabel MYoMY tot de kledingbibliotheek Lena the Fashion Library. Of waarom geen bezoekje aan een kledingworkshop van De Steek of de Naaierij? Fashion fun gegarandeerd!

Fashioncadeau 8: high-end cosmetica

Een set van high-end cosmetica in prachtige verpakkingen: het ultieme cadeau voor de ware fashionlover. Met de nieuwste make-up must-haves laat je iedereen stralen. Liever de vrijheid geven om zelf te kiezen? Dat kan met een handige Wehkamp cadeaukaart! Van lumineuze oogschaduwpaletten tot zijdezachte lipkleuren… Laat je dierbare snuisteren tussen de beste schoonheidsproducten die bovendien perfect aansluiten bij hun unieke stijl.

Fashioncadeau 9: kaartjes voor een fashion event

Welke fashionlover droomt er niet van om eens een modeshow te kunnen bijwonen? Of een plek te bezoeken die doordrongen is van fashion? De beste cadeautip voor een fashionlover is dan ook een ticket naar een fashion event of een bezoek aan een modemuseum. Het is de ideale kans om tonnen inspiratie op te doen. Hoe laat het is? It’s fashion o’clock!

Fashioncadeau 10: een stijlvolle zonnebril

Wie fashionista zegt, zegt zonnebril. Niet alleen beschermt dit onmisbare accessoire de ogen op zonovergoten bestemmingen, het is ook het ultieme fashion statement. De juiste zonnebril kan een outfit transformeren, een vleugje mysterie toevoegen of een look compleet maken. 

Ben je bang dat ze de bril niet mooi vinden? Of dat hij niet past? Geen nood, dankzij een Zonnebril Cadeau kan je jezelf van die angsten besparen. Laat je dierbare zelf en in alle rust dé perfecte zonnebril uitkiezen. 

 

Van de perfecte accessoires tot leuke belevenissen, deze fashion geschenken zijn perfect afgestemd op het hart van een modeliefhebber. Deze 10 cadeautips vormen namelijk dé handleiding om een brede glimlach op het gezicht van de fashionlover in je leven te toveren. En op dat van jou natuurlijk. Happy to surprise!

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE GIFTCARD?
Neem hier een kijkje en laat je verrassen door ons ruime, veelzijdige aanbod!